MENU

Όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα, οι «Ερυθρόλευκοι» θέλουν να πετύχουν το «Three Peat», βασισμένοι στην πετυχημένη συνταγή των τελευταίων ετών, ενώ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού, Βασίλης Σπανούλης, ανέφερε: «Πέρσι καταφέραμε κάτι που το θέλαμε πάρα πολύ και ήταν ο μεγάλος μας στόχος. Πήραμε το πρωτάθλημα και μάλιστα μέσα στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό. Φέτος, όμως, είναι μια νέα αρχή και όλα ξεκινούν από την αρχή.

Θα παλέψουμε και φέτος για να καταφέρουμε το καλύτερο για την ομάδα. Στόχος μας είναι να ενταχθούν τα νέα παιδιά στην φιλοσοφία της ομάδας και όλοι μαζί, όπως πάντα, να παλέψουμε για τους στόχους μας. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια, το είδαμε και πέρσι αυτό, το πρωτάθλημα είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί για να τα καταφέρουμε»

Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «Ερυθρόλευκων», Γιάννης Σφαιρόπουλος, τόνισε: «Αρχικά, θα ήθελα να ευχηθώ σε όλες τις ομάδες να έχουν υγεία, χωρίς τραυματισμούς και προβλήματα. Ελπίζω και εύχομαι να διεξαχθεί ένα πρωτάθλημα χωρίς επεισόδια, φαινόμενα βίας και άσχημες συμπεριφορές και όλες οι ομάδες να προσφέρουν θέαμα στους φιλάθλους. Σε ό,τι αφορά την ομάδα μας, γνωρίζουμε πως όλοι αρχίζουμε και φέτος από την ίδια αφετηρία.

Αλλάξαμε λίγους παίκτες ώστε να συνεχίσουμε το πλάνο και την φιλοσοφία που έχουμε τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να κάνουμε και φέτος την προσπάθεια μας και στο τέλος της σεζόν, να δούμε τι καταφέραμε. Αυτό που εύχομαι είναι να έχουμε υγεία και τύχη».

«Να είμαστε υγιείς και να παλέψουμε για τους στόχους μας»