MENU

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Ελληνας γκαρντ στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ:

«Γεια σας και πάλι φίλοι μου

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα Χριστούγεννα, οπότε για αρχή να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους!

Πέρασαν μέρες από την τελευταία φορά που μιλήσαμε μέσω του blog κι αυτό γιατί μεσολάβησε η διακοπή του πρωταθλήματος. Από τη μία, μας δόθηκε η ευκαιρία να ξεκουραστούμε αρκετά, ενώ από την άλλη όλο αυτό το διάστημα κύλησε όμορφα ύστερα από την σημαντική νίκη που πήραμε απέναντι στον Κόροιβο Αμαλιάδας, όπου καταφέραμε να τη συνδυάσουμε και με μία καλή εμφάνιση.

Πριν μιλήσω για το παιχνίδι με την Καβάλα, θα ήθελα να σταθώ σε ένα πολύ σημαντικό γεγονός για εμάς. Έπειτα από δύο εβδομάδες είναι ξανά μαζί μας ο φυσικοθεραπευτής μας, Βασίλης Θαρρενός, καθώς τον είχαμε χάσει λόγω των στρατιωτικών του υποχρεώσεων. Τώρα, είναι κοντά μας πάλι και μάλιστα με νέο λουκ! Τον Βασίλη τον αγαπάμε πολύ γιατί μας βοηθά πάρα πολύ ψυχολογικά και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα νιώθαμε ένα κενό, αλλά τώρα είμαστε ξανά μαζί.

Από ‘κει και πέρα, εμείς εδώ στη Ρόδο περιμένουμε να χειμωνιάσει για να μπούμε σε… mood Χριστουγέννων! Ο καιρός εξακολουθεί να είναι εξαιρετικός, αλλά το νησί είναι ήδη πολύ όμορφα στολισμένο.

Τέλος, όσον αφορά το ματς με την Καβάλα. Βρίσκεται σε μία πολύ δύσκολη θέση λόγω των σερί ηττών που μετράει και ξέρουμε πως το παιχνίδι είναι «ζωής και θανάτου» για εκείνους. Όμως, από την άλλη και για εμάς είναι πολύ σημαντικό , γι’ αυτό ο μοναδικός μας στόχος είναι η νίκη!

Αυτά για φέτος, τα λέμε με το καλό το 2016! Καλή χρονιά με υγεία και χαρά σε όλο τον κόσμο!

Λαρεντζάκης: «Μοναδικός στόχος η νίκη»