MENU

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού αναφέρει:

Η TOTAL κοντά στους πρωταθλητές…για υψηλές επιδόσεις και στο μπάσκετ !!!

TOTAL QUARTZ, Διατηρήστε τον κινητήρα σας καινούργιο, για περισσότερο

Η Total Ηellas για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στηρίζει τους πρωταθλητές και ανανεώνει την συνεργασία της με την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για την σεζόν 2015-2016.

Η TOΤΑL, η 4η μεγαλύτερη εταιρεία πετρελαίου και φυσικού αερίου παγκοσμίως, με δραστηριότητα σε περισσότερες από 130 χώρες, παραμένει αφοσιωμένη στην υποστήριξη του αθλητισμού, εδώ και πολλές δεκαετίες. Για ακόμα μία χρονιά η TOTAL με την σειρά προϊόντων TOTAL Quartz υποστηρίζει τον Ολυμπιακό έναν από του τους μεγαλύτερους συλλόγους στον κόσμο με στόχο να φτάσει μαζί του στην κορυφή.

H σειρά λιπαντικών TOTAL Quartz είναι ειδικά σχεδιασμένη για τους κινητήρες επιβατικών αυτοκινήτων, σύμφωνα με τις απαιτήσεις των μεγαλύτερων κατασκευαστών της αγοράς & τα πιο αυστηρά πρότυπα προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο κος Renaud Atlas, διευθύνων σύμβουλος της TOTAL HELLAS , δήλωσε για την συνεργασία:

“ Ο όμιλος TOTAL εδώ και χρόνια είναι άμεσα συνδεδεμένος σαν βασικός χορηγός , με τις μεγαλύτερες ομάδες και οδηγούς στα σημαντικότερα πρωταθλήματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού και όχι μόνο. Στηρίζουμε με χαρά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τον Ολυμπιακό, μία από τις κορυφαίες ομάδες μπάσκετ, επενδύοντας στο κοινό όραμα και αξίες για την προαγωγή της ευγενούς άμιλλας στον αθλητισμό . Η TOTAL HELLAS εύχεται μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες “

O κος Νίκος Λεπενιώτης, Εμπορικός Δ/ντης της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, δήλωσε:

«Η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ πιστή στην στρατηγική της να συνεργάζεται με τις κορυφαίες εταιρείες στην Ελλάδα αλλά και παγκοσμίως, ανανεώνει την συνεργασία της με την ΤΟΤΑL και συνεχίζεται έτσι για 3η συνεχή χρονιά η συμμετοχή της TOTAL στο Χορηγικό Πρόγραμμα 2015-2016 και η υποστήριξη της ομάδας και των δράσεων μας. Η εμπιστοσύνη ενός τόσο μεγάλου πολυεθνικού ομίλου με δραστηριότητες σε 130 χώρες στο πρόγραμμα του Ολυμπιακού, αγωνιστικό και διοικητικό, αποτελεί μια μεγάλη ευθύνη και κίνητρο για την συνέχιση των προσπαθειών μας, προς την κατάκτηση της κορυφής σε Ευρώπη και Ελλάδα».

Η Total φροντίζει τον... ερυθρόλευκο κινητήρα