MENU

Κάθεσαι στον καναπέ του σπιτιού σου και στην τηλεόραση- την LG SUPER ULTRA HD TV 55 ιντσών, αυτό το υπέροχο τεχνολογικό «θηρίο»- βλέπεις μπάσκετ, μέχρι που ο Μορφέας σου χτυπάει την πόρτα και αποφασίζεις να του ανοίξεις. Ελάχιστες στιγμές πριν κοιμηθείς προλαβαίνεις, ως φανατικός μπασκετόφιλος που είσαι, να κάνεις μία μονάχα σκέψη: «Πόσο τέλειο θα ήταν να μπορούσα να δω τους κορυφαίους παίκτες της Ευρώπης να παίζουν σ’ ένα τουρνουά 3 on 3;».

Στο όνειρό σου, η επιθυμία σου πραγματοποιείται: είσαι, λέει, στη Σύρο και μπροστά από το εντυπωσιακό δημαρχείο, στην πλατεία Μιαούλη, το μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά 3 on 3 ολόκληρης της Γηραιάς Ηπείρου λαμβάνει χώρα.

Στην αρχή, βλέπεις τα πάντα από τα δύο εντυπωσιακά LG Video Walls που πλαισιώνουν το χώρο και δείχνουν τα καλύτερα στιγμιότυπα των αγώνων, όμως μετά από λίγο αποφασίζεις να περάσεις μέσα από το εκστασιασμένο πλήθος (που αποτελείται από περισσότερους από 4000 θεατές!) και να πλησιάσεις τον αγωνιστικό χώρο.

Όταν τα κατάφέρνεις, μένεις δικαιολογημένα με το στόμα ανοιχτό: ο σούπερ σταρ των Σακραμέντο Κινγκς, πλέον, Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς τα βάζει με τον «διοργανωτή» του όλου event, τον Γιώργο Πρίντεζη. Έπειτα, στον αγωνιστικό χώρο μπαίνει ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ο Κώστας Σλούκας, η αρχηγός της Εθνικής γυναικών που κατέκτησε πρόσφατα τη 4η θέση στο Ευρωμπάσκετ- η Εβίνα Μάλτση-, ο Κάιλ Χάινς, ο Γιάννης Μπουρούσης, ο Κώστας Παπανικολάου και πολλοί ακόμη.

Στα διαλείμματα των αγώνων, με τον ενθουσιασμό σου να χτυπάει κόκκινο, περιηγείσαι στο χώρο δράσης της LG και φτιάχνεις το δικό σου LG παγούρι”, για να ’χεις ένα όμορφο αναμνηστικό της διοργάνωσης.

Το τελευταίο που πρoλαβαίνεις να κάνεις λίγο πριν το βάναυσο ξυπνητήρι σού χαλάσει την ονειροπόληση, είναι να πάρεις μέρος στο LG Shooting Star Challenge ούτως ώστε να διεκδικήσεις το δώρο- έκπληξη από την LG, ενώ δεν παραλείπεις ν’ απολαύσεις το σόου των κοριτσιών της ομάδας “LG OLED 4Κ cheerleaders”, οι οποίες φροντίζουν ν’ ανεβάσουν κι άλλο τη θερμοκρασία μέχρι που αρχίζει να θυμίζει αυτή που επικρατεί στον ήλιο κατά τις μεσημβρινές ώρες.

Κάπου εκεί, ανοίγειςαργά και με κόπο τα βλέφαρά σου, μέχρι που ξυπνάς οριστικά και αμετάκλητα. Η πρώτη σου σκέψη είναι πως θα ήθελες να έχεις κοιμηθεί λίγο ακόμα για να δεις ποια θα ήταν η κατάληξη του σπουδαίου τουρνουά 3 on 3, όμως μετά…

Όμως μετά θυμάσαι πως πράγματι είχες πάει στη Σύρο το διάστημα 28 Ιουνίου- 2 Ιουλίου και είχες παρακολουθήσει από κοντά το 2ο LG AegeanBall Festival 2017. Πράγματι ήσουν ένας από τους 468 αθλητές ηλικίας 10 έως 50 ετών που πήραν μέρος, όντως συναντήθηκες- στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ‘LG Αθλητές του Αύριο’- με τον Γιώργο Πρίντεζη και άκουσες στ’ αλήθεια τον power forward της Εθνικής μας ομάδας να λέει «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένος και συγκινημένος τόσο για την πρωτοφανή προσέλευση του κόσμου, όσο και για την εγκάρδια συμμετοχή συμπαικτών μου στο μέρος όπου μεγάλωσα.

Το LG AegeanBall Festival είναι αποτέλεσμα ομαδικής συνεργασίας και απίστευτου αποθέματος θετικής ενέργειας. Φέτος έγινε ακόμα ένα πολύ σημαντικό βήμα για να εδραιωθεί σαν θεσμός στην Ελλάδα και να γίνει παγκοσμίως γνωστό. Ευχαριστώ πολύ την LG η οποία πίστεψε και υποστήριξε από την αρχή το όραμά μου και την κοινωνική, ανθρώπινη και αθλητική του διάσταση».

Είδες με τα ίδια σου τα μάτια την ομάδα του Κώστα Παπανικολάου να επικρατεί με 11-9 στον τελικό και τον πρόεδρο της LG Hellas κ. Άρη Κουτελό και την Corporate & Business Units Marketing Manager της LG Ελλάς, την κα. Τζώρτζια Σταυροπούλου, να κάνουν τις απονομές των δώρων στους νικητές.

Ήσουν παρών όταν ο μέχρι πρότινος παίκτης της πρωταθλήτριας Ευρώπης Φενέρ και νυν NBAer, ο Μπόγκτναν Μπογκντάνοβιτς, μοίραζε αφειδώς αυτόγραφα και συναντήθηκε με την ομάδα της LG, προκειμένου να τους «εξηγήσει» τα μυστικά του μπάσκετ.

Όταν τα φώτα έσβησαν οριστικά και το μεγαλύτερο ανοιχτό τουρνουά μπάσκετ 3Χ3 στην Ευρώπη και την Ελλάδα, στο οποίο Χρυσός Χορηγός Ονομασίας ήταν η LG Electronics Hellas (LG), πέρασε στην ιστορία, ήσουν σίγουρος για ένα πράγμα: θα πήγαινες σίγουρα και του χρόνου στη Σύρο για να δεις εκ του σύνεγγυς το 3ο LG AegeanBall Festival.

Άλλωστε, δε συναντάς κάθε μέρα από κοντά τόσα αστέρια του Ευρωπαϊκού και του παγκόσμιου μπάσκετ, ούτε είναι εύκολο να συνδυάσεις κάπου τις ομορφιές ενός ελληνικού νησιού με το απόλυτο 3 on 3

.Γι’ αυτό, κλείσε και πάλι τα μάτια και φαντάσου ότι βρίσκεσαι ήδη εκεί. Γιατί, ξέρεις, τα όνειρα καμιά φορά γίνονται πραγματικότητα.

Η LG φροντίζει γι’ αυτό…

Όταν 4000 άνθρωποι διαπίστωσαν ότι… Life’s Good!