MENU

Πριν λίγες μέρες ήρθε στην επιφάνεια το ιδιαίτερο θέμα της Κέιλα Ντεσρός, η οποία έκανε διαδικτυακό έρανο προκειμένου να βρει τα χρήματα για να αποκαταστήσει την ζημιά στο γόνατο, που είχε προκληθεί κατά την διάρκεια της αναμέτρησης της Τερψιθέας με τον Αθηναϊκό τον περασμένο Νοέμβριο.

Η Αμερικανίδα σέντερ ενημέρωσε το πρωί της Παρασκευής πως βρήκε τα απαιτούμενα χρήματα, ωστόσο πίσω από αυτό κρύβεται ο βασικός χορηγός της γυναικείας ομάδας μπάσκετ του Ολυμπιακού, Γιώργος Λεριώτης. Ο επί σειρά ετών βασικός χρηματοδότης του Ελληνικού και πλέον των «Ερυθρόλευκων» ευαισθητοποιήθηκε με το ζήτημα και αποφάσισε να καλύψει εξ'ολοκλήρου το κόστος της επέμβασης της Ντεσρός, η οποία θα χειρουργηθεί τελικά την Δευτέρα (13/3) στον χιαστό της.

Μάλιστα, την εγχείρηση θα κάνει αφιλοκερδώς ο γιατρός του Εθνικού Πειραιά, Γιώργος Καραχάλιος, ενώ αρκετοί είναι οι φυσιοθεραπευτές που έχουν προσφερθεί να την βοηθήσουν την πρώην σέντερ της Τερψιθέας με την μετέπειτα αποκατάστασή της, όπως η Νατάσα Αποστόλου της Εθνικής ομάδας Γυναικών.

Το σημαντικό είναι πως η Κέιλα Ντεσρός βρήκε άμεσα συμπαραστάτες στον αγώνα της και μπορεί πλέον να κοιτά με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον της στα παρκέ.

Σπουδαία κίνηση Λεριώτη για Ντεσρός