MENU

Ετοιμο για την ιστορική, πρώτη αναμέτρησή του το νεοσύστατο τμήμα του Ολυμπιακού, μετά τη συγχώνευση με την νταμπλούχο ομάδα του Ελληνικού. Ξεκίνημα στο κλειστό του Σπόρτινγκ απέναντι στην τοπική ομάδα (17:00) που δεν αναμένεται να δυσκολέψει το πλήρες ρόστερ που έχει στη διάθεσή της η Ελένη Καπογιάννη. Μάλιστα, η έμπειρη προπονήτρια δήλωσε για την αναμέτρηση: «Εμείς είμαστε Ολυμπιακός και θα πρέπει σε κάθε παιχνίδι να αγωνιζόμαστε με πολύ μεγάλη σεμνότητα και σοβαρότητα».

Ο ενισχυμένος Παναθηναϊκός (Αλμπάνεζ, Λύμουρα, Ντέλβα) του Πέτρου Πρέκα θα δοκιμαστεί στην Καλλιθέα με τον Ίκαρο που αγωνίζεται στην Α2. Το SDNA, πιστό στη δέσμευσή του να βρίσκεται κοντά στο γυναικείο μπάσκετ, θα μεταδώσει σε live streaming την αναμέτρηση. Μπορείτε να διαβάστε αναλυτικά όσα δήλωσαν στο sdna.gr η Τούλα Καλέντζου και ο Γιώργος Ρουμπελάκης ΕΔΩ.

το crossover της ζωής σου ΕΔΩ!

Από εκεί και πέρα στο πρόγραμμα υπάρχει και το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης απέναντι στον Αρη που αγωνίζεται στην Α2' και τον ΠΑΟΚ. Η Τερψιθέα που πρόσφατα ενισχύθηκε με την Ακίλα ΜακΝτόναλντ θα αντιμετωπίσει στη Λαρισα την τοπική Ολύμπια, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και δύο αναμετρήσεις ανάμεσα σε ομάδες της Α1': Ιπποκράτης-Αρης Πετρούπολης, Αθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας.

Το παιχνίδι, με το οποίο άνοιξε η αυλαία της Β' Φάσης, εξελίχθηκε σε θρίλερ με τον Πρωτέα να παίρνει την πρόκριση στην παράταση επί του Κρόνου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Β' Φάσης του Κυπέλλου:

Σάββατο 3 Οκτωβρίου

Πρωτέας Βούλας-Κρόνος Αγίου Δημητρίου 73-71

Κυριακή 4 Οκτωβρίου

Ικαρος Καλλιθέας-Παναθηναϊκός 12:00 (LIVE στο SDNA)

Αρης-ΠΑΟΚ 12:00

Ιπποκράτης-Αρης Πετρούπολης 12:00

Αθηναϊκός-Νίκη Λευκάδας 13:00

Πυλαία-Αγία Παρασκευή 13:30

Ολύμπια Λαρισας-Τερψιθέα 14:00

Σπόρτιγκ-Ολυμπιακός 17:00

Στη... μάχη του Κυπέλλου οι «αιώνιοι»