MENU

Ήταν 25 Ιανουαρίου του 2004, πριν από ακριβώς 13 χρόνια, όταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αποχώρησε για 2η φορά από τον πάγκο της ΑΕΚ.

Η επιστροφή του «Πρίγκηπα» στον πάγκο της ΑΕΚ, μετά την αποχώρησή του για τον Ολυμπιακό το 1996, έγινε τον Μάιο του 2002, με την Original να ξεκινάει «πόλεμο» με τον πάλαι ποτέ αγαπημένο της «κιτρινόμαυρης» εξέδρας.

Μέχρι να φτάσουμε στην αποχώρηση της 25ης Ιανουαρίου, υπήρξαν αρκετά επεισόδια με υβριστικά συνθήματα, μπουνιές εκατέρωθεν, τσαμπουκάδες, και αρκετό μίσος.

Στο παιχνίδι με τον Ηρακλή στα Άνω Λιόσια γράφτηκε ο επίλογος της 2ης θητείας του Ντούσκο στον πάγκο της ΑΕΚ, με τον Σέρβο τεχνικό να αποχωρεί από τον «κιτρινόμαυρο» πάγκο κατά τη διάρκεια του αγώνα και συγκεκριμένα λίγο μετά τη συμπλήρωση 30 λεπτών.

Ο λόγος ήταν τα χυδαία συνθήματα εις βάρος της οικογένειάς του, με τον ίδιο να λέει «Ναι, ήταν το τελευταίο μου παιχνίδι. Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο τώρα».

Για την ιστορία, το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με νίκη για την ΑΕΚ με 4-0 απέναντι στον «Γηραιό», ενώ στον πάγκο μέχρι το τέλος του αγώνα κάθισε ο Τάκης Περσίας.

Σαν σήμερα: Τα συνθήματα και η 2η αποχώρηση του Μπάγεβιτς από τον πάγκο της ΑΕΚ (pics)