MENU

Στις 20 Νοεμβρίου του 2010 η Madron FC κατάφερε το... ακατόρθωτο! Έφαγε 55 γκολ σε ένα παιχνίδι και 227 σε 10 συνεχόμενους αγώνες! Με το ρεκόρ αυτό κέρδισε επάξια μία θέση στο... πάνθεον του παγκοσμίου ποδοσφαίρου!

Ο τότε υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας, Άλαν Ντέιβενπορτ είχε παραδεχτεί πως: «Πιθανότατα είμαστε η χειρότερη ομάδα στη Βρετανία». Και στον κόσμο όλο θα συμπληρώσουμε εμείς κύριε Άλαν!

Αξίζει να σημειώσουμε πως στα παιχνίδια αυτά, η Madron δεν συμπλήρωνε καν ενδεκάδα, καθώς σε αρκετά αγωνιζόταν με 8 παίκτες, ενώ στο 55-0 αγωνίστηκε με 7! Όπως είχε πει μάλιστα ο... κόουτς: «Είναι μία μεγάλη μάχη όταν έχεις μόνο 7 ποδοσφαιριστές και κανέναν τερματοφύλακα. Ένας από τα παιδιά έκατσε κάτω από τα δοκάρια και έκανε ό,τι μπορούσε».

Ο 68χρονος, τότε, προπονητής δεν το έβαζε κάτω! «Το ξέρω ότι όλοι γελάνε μαζί μας αλλά θα παλέψουμε. Θα συνεχίζουμε να παίζουμε κάθε εβδομάδα και να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Δεν σχεδιάζουμε να τα παρατήσουμε. Ορισμένοι από τους παίκτες δεν είναι τόσο καλοί αλλά χαίρονται μόνο και μόνο που παίζουνε. Δεν έχουνε την ευκαιρία να παίξουν κάπου αλλού. Τους τιμά ότι έρχονται και παίζουν. Θα ήταν πανεύκολο να τα παρατήσουν με το κεφάλι κάτω αλλά θα παλέψουμε».

Ορισμένα από τα προηγούμενα -του 55-0- σκορ της Madron FC ήταν ήττες με: 11-0, 4-1, 16-0, 27-0, 27-1!

http://www.youtube.com/embed/dCYBHy_lAYs
Η χειρότερη ομάδα του κόσμου! Έχασε 55-0! (vid)