MENU

Σύμφωνα με το eleftheria.gr πριν από λίγες μέρες οι δύο άνδρες είχαν ένα ραντεβού στη Μύκονο σε γνωστό καφέ. Όταν ο Πηλαδάκης πήγε στο ραντεβού, βρήκε τον Κούγια σε λιπόθυμη κατάσταση αφού είχε πάθει αφυδάτωση έχοντας χαμηλή πίεση.

Ο Κούγιας βρισκόταν σε αυτή την κατάσταση αρκετή ώρα χωρίς οι θαμώνες να τον αντιληφθούν και στη συνέχεια διακομίσθηκε σε ιατρικό κέντρο της Μυκόνου όπου διαγνώσθηκε η χαμηλή του πίεση που θα του στερούσε τη ζωή. Εκεί παρέμεινε για αρκετές ώρες μέχρι να συνέλθει από την αφυδάτωση και το υποτασικό σοκ με τον Πηλαδάκη να κινητοποιεί όλο το ιατρικό προσωπικό.

Το συμβάν αυτό έφερε πιο κοντά τους δυο άντρες με αποτέλεσμα να κλειστεί η συμφωνία για το Ael FC Arena. Στην ηλεκτρονική αλληλογραφία που αντάλλαξαν τις τελευταίες μέρες ο μεγαλομέτοχος της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» Κωστής Πηλαδάκης από την Μύκονο και ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ ΑΕΛ Αλέξης Κούγιας από την Ιτέα ήρθαν σε απόλυτη συμφωνία και απομένουν οι υπογραφές των νομικών τους(τον κ. Πηλαδάκη θα εκπροσωπήσει ο κ. Σκουλής).

Η συμφωνία των δυο πλευρών προβλέπει πάγιο μίσθωμα 8.000 ευρώ ανά αγώνα και εφόσον υπάρχουν πάνω από 3.000 εισιτήρια το παιχνίδι(μαζί με τα διαρκείας) 3 ευρώ τίμημα ανά εισιτήριο. Για τη μίσθωση στις σουίτες το 60% θα είναι της ΑΕΛ και το 40% της «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.» ενώ οι μισθώσεις των κυλικείων θα ανήκουν στη «Γήπεδο Λάρισας Α.Ε.».

Η συμφωνία θα ανακοινωθεί δημόσια τις επόμενες μέρες και ουσιαστικά η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει μια πολύ καλή συμφωνία, ενώ ο Πηλαδάκης γίνεται χορηγός της ομάδας αφού το λειτουργικό κόστος του γηπέδου για όλη τη χρονιά ανέρχεται σε 440.000 ευρώ.

Ο Πηλαδάκης έσωσε τη ζωή του Κούγια!