MENU

Συμβαίνει ακόμα και στους καλύτερους. Όπου καλύτεροι στη δική μας περίπτωση Κριστιάνο Ρονάλντο, Λιονέλ Μέσι, αλλά και Λιούις Χάμιλτον. Ναι, το έχουν κάνει και αυτοί, άρα δεν υπάρχει κανένας λόγος να ντρέπεστε εσείς που στέλνετε διάφορα μηνύματα σε γνωστές ή άγνωστες στα socila media. 

Δείτε, λοιπόν, πως φλερτάρουν διάσημοι αθλητές μέσω... ίντερνετ: Κριστιάνο Ρονάλντο

Το πιο πρόσφατο... κρούσμα! Στο istagram ακολουθεί την ανερχόμενη Αυστραλή ηθοποιό Μαργκότ Ρόμπι, η οποία έγινε γνωστή μετά τη συμμετοχή της στην ταινία του Μάρτιν Σκορτσέζε «Ο λύκος της Γουόλ Στριτ». Ανέβασε η Ρόμπι μερικές φωτογραφίες, τις είδε ο Πορτογάλος, τρελάθηκε και το πάτησε το like! Τώρα, αν ακολούθησε και αποστολή μηνύματος και αν ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης θέλει κάτι παραπάνω, θα το δούμε... Λιονέλ Μέσι

Ναι, ναι, ακόμα και αυτό το καλό, σοβαρό, σεμνό και ταπεινό παιδί έχει υποκύψει στον πειρασμό κάνοντας «παράνομη» κουβέντα μέσω του messenger με την εκρηκτική Σαμπρίνα Ραβέλι και, μάλιστα, σε μια περίοδο που είχε στο πλευρό του την σύντροφό του, Αντονέλα. Ο ίδιος ο Αργεντινός, βέβαια, αρνήθηκε τις... κατηγορίες, αλλά η Ραβέλι τον εξέθεσε δίνοντας στη δημοσιότητα τους διαλόγους τους. 

Μάριο Μπαλοτέλι

Ο Ιταλός ίσως μπορούσε να ζήσει χωρίς μπάλα, αλλά με τίποτα δεν θα επιβίωνε χωρίς το whats app! Έχει άπειρες γυναικείες επαφές στον κατάλογο του κινητού του και ανάλογα την διάθεση «χτυπάει». Τον ξεμπρόστιασε, βέβαια, ο σύντροφος μιας νεαρής κοπέλας βγάζοντας στη φόρα τα μηνύματα που της έστελνε ο Μπαλοτέλι, ο οποίος φυσικά καθόλου δεν πτοήθηκε και συνεχίζει το... παιχνίδι με νέους στόχους. 

Ζόρντι Άλμπα

Ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα την «έπεσε» στην ηθοποιό Χίμπα Αμπούκ μέσω... τουίτς. Ο 26χρονος αμυντικός βρήκε την ιδανική αφορμή όταν μια θαυμάστριά του τον ρώτησε αν του αρέσει μια τηλεοπτική σειρά. «Ναι, μου αρέσει διότι παίζει η Χίμπα Αμπούκ» απάντησε ο ποδοσφαιριστής για να πάρει την απάντηση από την ίδια την ηθοποιό ότι είναι υπεροχος! Λιούις Χάμιλτον

Ο πιλότος της Φόρμουλα 1 έχει «ρίξει» αρκετές μέσω των social media. Μια από αυτές ήταν και η Tζίτζι Χαντίντ, στενή συνεργάτιδα της Κένταλ Τζένερ (από την οικογένεια των Καρντάσιαν!), με την οποία φλέρταρε μέσω διαδικτύου και στη συνέχεια συναντήθηκαν στη γαλλική Ριβιέρα για να απολαύσουν μαζί μερικές ημέρες χαλάρωσης. 

Όταν οι αθλητές... γκομενίζουν στα social media! (pics, vid)