MENU

Αυτή τη στιγμή η ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα αγωνίζεται κόντρα στην αντίστοιχη της Φιορεντίνα και σε ένδειξη σεβασμού στη μνήμη του εμβληματικού της αρχηγού, Ντάβιντε Αστόρι, ο ΠΑΣ Γιάννινα παρέδωσε φανέλα του στους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα:

Στο Viareggio Cup και φέτος το τμήμα υποδομών του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει σε λίγο στα πλαίσια του κυπέλλου την ομάδα της Fiorentina.

Με έντονο αίσθημα συγκίνησης και για τα τελευταία γεγονότα που σημάδεψαν την ομάδα της Fiorentina μετά το χαμό του Capitano της ομάδας, σε ένδειξη σεβασμού η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ θα παραδώσει στην ομάδα μία τιμητική φανέλα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ με το νούμερο 13 και το όνομα του Capitano Davide Astori.

Η αποστολή για τον αγώνα με την Fiorentina του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ είναι:

ΒΕΝΕΤΙΚΙΔΗΣ, ΠΑΠΑΪΩΑΝΝΟΥ, ΒΑΣΙΛΑΛΗΣ, ΓΩΓΟΣ, ΖΩΓΚΟΣ, ΜΕΛΙΓΓΙΩΤΗΣ, ΤΑΤΣΗΣ, KAJA, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΣΟΥΝΗΣ, ΛΙΑΣΟΣ, ΖΑΧΑΡΟΣ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Κ., ΠΗΛΙΟΣ, ΛΙΑΠΠΗΣ, ΑΛΕΞΙΟΥ, ΚΑΡΑΜΠΟΪΚΗΣ, DOLOVAC

Υπενθυμίζουμε ότι στο περυσινό Viareggio είχε συμμετάσχει και ο Κ.Μαυροπάνος, όπου και είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον των ξένων scouter.

Καλή επιτυχία στην ομάδα μας…

Πηγή: super-fm.gr

Φανέλα του Ντάβιντε Αστόρι παρέδωσε η Κ19 του ΠΑΣ Γιάννινα στη Φιορεντίνα