MENU

H είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας το βράδυ της Κυριακής μετά το οφ σάιντ που υπέδειξαν -αρχικά- οι Ποντίκης-Κομίνης στο γκολ του Βαρέλα, στο ντέρμπι ΠΑΟΚ-ΑΕΚ, μονοπωλεί τα τελευταία 24ωρα το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Σε όλες μάλιστα τις εκπομπές του καναλιού του Φαλήρου, αλλά και στα δελτία ειδήσεων το συγκεκριμένο περιστατικό κυριαρχεί ως πρώτο θέμα και μάλιστα στο πλαίσιο της ενημέρωσης που παρέχει ο τηλεοπτικός σταθμός του Γιάννη Αλαφούζου, ετοίμασε ένα θέμα για τη βία στα ελληνικά γήπεδα από τις αρχές του 2017 μέχρι σήμερα, το οποίο προβλήθηκε - εκτός των άλλων - και στο σημερινό μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων.

Στο αφιέρωμα περιλαμβάνονται εικόνες και γίνεται αναφορά στα ρεπορτάζ για τα επεισόδια στο Πανθεσσαλικό, στον περσινό τελικό Κυπέλλου του Βόλου, στο κουτάκι μπύρας που βρήκε στο κεφάλι τον Βλάνταν Ιβιτς πέρυσι στη Λεωφόρο, στο ρόλο χαρτί προς τον Όσκαρ Γκαρσία στο πρόσφατο ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός στην Τούμπα, ακόμη δε και στα γεγονότα των Ζωσιμάδων, στο φετινό ΠΑΣ Γιάννινα-ΠΑΟΚ.

Παραδόξως δεν περιλαμβάνεται κανένα γεγονός που τελέστηκε στο Γ.Καραϊσκάκης, με πλέον χαρακτηριστικό το πρόσφατο περιστατικό στην αναμέτρηση Ολυμπιακού-ΑΕΚ με το... ντου οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και το ξύλο με τους άνδρες της Αστυνομίας, για το οποίο μάλιστα οι “ερυθρόλευκοι” τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών και τιμωρία της έδρας τους πρωτόδικα. Στον ΣΚΑΪ, πιθανότατα, συμφωνούν με το δόγμα του Σάββα Θεοδωρίδη ότι το φαληρικό γήπεδο είναι... μοναστήρι. Σημεία των καιρών...

Δείτε το βίντεο από το δελτίο ειδήσεων:

Ο ΣΚΑΪ... ξέχασε το «Καραϊσκάκη» σε αφιέρωμα για τη βία στα γήπεδα (vid)