MENU

Το κλίμα για την διαφαινόμενη αλλαγή προπονητή ενώ ο Τάκης Λεμονής είχε μόλις καταφέρει να επαναφέρει την ομάδα στην κορυφή της βαθμολογίας, στην ΠΑΕ Ολυμπιακός το είχαν εντοπίσει από την παραμονή Πρωτοχρονιάς, όταν και «έσπασε» το θέμα από την Ισπανία. Άλλωστε, η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου της ομάδας κριτίκαρε και αναρωτήθηκε εξ αρχής κυρίως για το timing της απόφασης αλλά και την -τουλάχιστον- άκομψη προσπάθεια της διοίκησης να αιτιολογήσει την απόφασή της με το να «χρεώνει» στον Λεμονή ότι «έχασε» πλήρως τα αποδυτήρια και δεν διαχειρίστηκε σωστά το ρόστερ.

Ο ίδιος προπονητής που είχε 8/10 στο πρωτάθλημα και την ομάδα στην 1η θέση. Ο ίδιος προπονητής που στο ξεκίνημα της καριέρας του και όχι στα 57 του, είχε διαχειριστεί αποδυτήρια με παίκτες όπως οι Τζόρτζεβιτς, Γεωργάτος, Γιαννακόπουλος, Ελευθερόπουλος, Ανατολάκης, Αλεξανδρής, Καστίγιο, Τζιοβάνι, Καρεμπέ, Ζε Ελίας, Γκαλέτι, Κοβάσεβιτς, Νικοπολίδης, Μήτρογλου και ούτω καθεξής. Τώρα, του χρεώθηκε ότι τσακώθηκε με τον Σεμπά και τον Πάρντο.

Τα ερωτήματα και οι απορίες του κόσμου ήταν εύλογες λοιπόν και σίγουρα ελάχιστα είχαν να κάνουν με τον ίδιο τον Όσκαρ Γκαρσία, ο οποίος άλλωστε αποτελεί ποδοσφαιρικό «προϊόν» της Μπαρτσελόνα και με αρκετή εμπειρία ήδη στην καριέρα του.

Παρ' όλα αυτά, όποιος οπαδός του Ολυμπιακού θέλησε να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο και να ασκήσει κριτική σε αυτή την απόφαση της διοίκησης τη δεδομένη στιγμή, σίγουρα δεν κατάφερε να το κάνει σε επίσημο μέσο του συλλόγου. Αφενός γιατί τα social media της ΠΑΕ μάλλον... ξέχασαν να ενημερώσουν για την απόλυση του Τάκη Λεμονή, αφετέρου γιατί όποιος προσπάθησε να το κάνει στις σχετικές αναρτήσεις για την πρόσληψη του Όσκαρ Γκαρσία, είδε το σχόλιο του να λογοκρίνεται ακαριαία κατ' εντολήν της «ερυθρόλευκης» διοίκησης.

Χαρακτηριστικό είναι ότι μια ώρα μετά την ανακοίνωση της πρόσληψης του Καταλανού τεχνικού, από τα 109 σχόλια που είχαν γίνει στην σχετική ανάρτηση στη σελίδα της ΠΑΕ στο facebook, είχαν... επιβιώσει μόλις τα 33. Όλα φυσικά αποθέωναν την γενναία απόφαση του Βαγγέλη Μαρινάκη, «έκραζαν» μάλλον για αδιευκρίνιστους λόγους τον Τάκη Λεμονή και καλωσόριζαν τον Ισπανό.

Φυσικά, δύσκολα θα περίμενε κανείς κάτι διαφορετικό από τους «ερυθρόλευκους» οι οποίοι έχουν αναγάγει τα ψέματα σε επίσημη πολιτική ενημέρωσης.

«Επιβίωσε» το... 1/3 των σχολίων για την πρόσληψη Γκαρσία! (pics)