MENU

Το περίφημο «no politica» του Καραϊσκάκη, εξακολουθεί να εμφανίζεται και να... εξαφανίζεται κατ' επιλογή και κατά περίσταση. Μετά την επιστροφή του κόσμου του Ολυμπιακού στις εξέδρες για το ματς Κυπέλλου με τον Αστέρα αφού ο σύλλογος εξέτισε την τιμωρία των δυο αγωνιστικών, τη θέση του μπροστά στη Θύρα 7 πήρε κανονικά και το πανό που τείνει να γίνει παράδοση.

Πρόκειται βεβαίως για πανό πολιτικού περιεχομένου και το οποίο αναγράφει στα αγγλικά «Το Κόσοβο είναι Σερβία».

Ως γνωστόν, η περιοχή του Κοσόβου αποτελείται κατά ένα συντριπτικό ποσοστό -άνω του 90%- από Αλβανούς, οι οποίοι είτε γεννήθηκαν εκεί είτε μετοίκησαν. Ένας από αυτούς βεβαίως είναι και ο άνθρωπος που βρίσκεται στον πάγκο των πρωταθλητών Ελλάδας, ο Μπεσνίκ Χάσι, ο οποίος πιθανότατα δεν θα είδε με καλό μάτι το συγκεκριμένο «μήνυμα» από την εξέδρα των οργανωμένων.

Υπενθυμίζεται άλλωστε ότι το συγκεκριμένο πανό ανέβαινε συχνά – πυκνά σε Καραϊσκάκη και ΣΕΦ κατά την περσινή σεζόν, ενώ είχε επανεμφανιστεί μετά από καιρό στη μπασκετική έδρα των «ερυθρόλευκων» στις 11 Ιουνίου και τον 5ο τελικό του πρωταθλήματος, τέσσερις μόλις ημέρες μετά την πρόσληψη του Χάσι.

Επιστροφή του κόσμου και του... γνωστού πανό στο Καραϊσκάκη (pics)