MENU

Οι "ερυθρόλευκοι" είχαν πολλά παράπονα από τη διαιτητική ομάδα του Περιστερίου στο ματς της περασμένης Τετάρτης (9/8), τα οποία μάλιστα έσπευσε να εκφράσει και ο ίδιος ο Σάββας Θεοδωρίδης στον Διαμαντόπουλο, διαιτητής ο οποίος ανέβηκε φέτος στη Superleague.

«Είστε νέα παιδιά, εσείς, κ.Διαμαντόπουλε, γίνατε διαιτητής Σούπερ Λίγκας πριν λίγα 24ωρα (σ.σ. οι νέοι πίνακες πάντως χθες το πρωί έγιναν γνωστοί), αλλά απ' ό,τι είδα ακολουθείτε τη γραμμή την περσινή. Δεν θα τα πάμε καθόλου καλά, ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχθεί τα περσινά όργια που σε όλη τη σεζόν πήρε μόλις ένα πέναλτι», εμφανίζεται να είπε ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός στον Διαμαντόπουλο, σύμφωνα με το "Φως των σπορ".

Ο έμπειρος παράγοντας των Πειραιωτών αναφέρθηκε στη φάση του πέναλτι που θεωρεί ότι δεν δόθηκε στους πρωταθλητές, ενώ θεωρεί ότι και το γκολ που ακυρώθηκε ήταν καθαρό.

«Ένας βοηθός διαιτητή άφησε οφσάιντ τρία μέτρα υπέρ του Ατρομήτου. Η διαιτησία ήταν καρμανιόλα, μη νομίζουν ο Κουκουλάκης και ο Τριτσώνης ότι θα κρύβονται φέτος πίσω από τον ξένο αρχιδιαιτητή. Οι επιλογές αυτών των δύο σφυρίζουν στα γήπεδα, αντί να κόψουν τους διαιτητές που έκαναν εγκλήματα πέρυσι εναντίον του Ολυμπιακού, τους άφησαν να αλωνίζουν κι έκοψαν πολλούς άλλους, που δεν τους ήταν αρεστοί», σχολίασε παράλληλα ο Σάββας Θεοδωρίδης για τους νέους πίνακες.

Οργή Σάββα για Διαμαντόπουλο και νέους πίνακες: «Ο Ολυμπιακός δεν θα ανεχτεί τα περσινά όργια»