MENU

Οι ιθύνοντες της Τσέλσι τοποθετήθηκαν δημόσια για την απαράδεκτη ενέργεια του 21χρονου Κένεντι, που δημοσίευσε στο προσωπικό του προφίλ στο Instagram δύο βίντεο στα οποία υπήρχαν προσβλητικοί χαρακτηρισμοί για τους ανθρώπους της Κίνας, «F$%^& China», έγραψε συγκεκριμένα ο νεαρός άσος των «μπλε».

Η τοποθέτηση της ομάδας του Λονδίνου ήταν η εξής:

«Στις 22 Ιουλίου ο σύλλογος της Τσέλσι καλωσορίστηκε θερμά από τους πολίτες της Κίνας. Παρά ταύτα, με έκπληξη και απογοήτευση παρατηρήσαμε πως μια μέρα πριν από το παιχνίδι στο Εθνικό Στάδιο του Πεκίνο, ένας από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας μας, ο Κένεντι, ανάρτησε μηνύματα στους προσωπικούς του λογαριασμούς στα social media που προσέβαλαν και πλήγωσαν τα αισθήματα των ανθρώπων στην Κίνα»

«Δυστυχώς παρότι (ο παίκτης) έσβησε πάραυτα τα εν λόγω δημοσιεύματα και ζήτησε συγγνώμη, η ζημιά είχε ήδη γίνει κι έτσι η Τσέλσι θέλει για άλλη μια φορά να ζητήσει επίσημα συγγνώμη για το ατυχές γεγονός. Η ενέργεια του Κένεντι ήταν ένα λάθος, από το οποίο έχει να μάθει πολλά. Επ' ουδενί αυτή η κίνηση δε συνάδει με τις αρχές και τις αξίες της ομάδας ούτε απεικονίζει τις υψηλές προσδοκίες του συλλόγου και τις αυστηρές απαιτήσεις των νέων παικτών του», ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση των πρωταθλητών Αγγλίας.

Απολογήθηκε η Τσέλσι για ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς παίκτη της! (pic)