MENU

Αναλυτικά το κείμενο από το ivansavvidis.com:

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη έκανε πραγματικότητα το όνειρο της νικήτριας του μουσικού διαγωνισμού «Είσαι σούπερ!». Το Ίδρυμα χάρισε στη Βαλέρια Αντλέϊμπα ένα διαμέρισμα και τη βοήθησε να επανενωθεί με την οικογένειά της.

Η δωδεκάχρονη Βαλέρια Αντλέϊμπα από την Αμπχαζία, με μεγάλη διαφορά από τους αντιπάλους της, πήρε το πρώτο βραβείο στον Διεθνή παιδικό μουσικό διαγωνισμό «Είσαι σούπερ!». Είναι μια τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ΝΤΒ, στην οποία ταλαντούχα παιδιά, που έμειναν χωρίς τη φροντίδα των γονέων τους, έχουν την ευκαιρία να παρουσιάσουν το ταλέντο τους, σε ολόκληρη τη χώρα.

Η Βαλέρια έχει και τη μητέρα και τον πατέρα της, αλλά μετά από πυρκαγιά, που κατέστρεψε το σπίτι τους, τα τελευταία έξι χρόνια το κορίτσι μαζί με τον αδελφό της, ζουν σε οικοτροφείο.

Κατά την έναρξη του διαγωνισμού, η Βαλέρια είπε στους διοργανωτές για το όνειρό της, που είναι να ζει με τους γονείς της σε δικό τους σπίτι.

Το Φιλανθρωπικό Ίδρυμα Ιβάν Σαββίδη βοήθησε να γίνει το όνειρο αυτό πραγματικότητα.

«Ήταν προσωπική απόφαση του ιδρυτή, του κ. Ιβάν Σαββίδη. Ήταν πολύ συγκινημένος από την ιστορία αυτού του κοριτσιού. Αποφάσισε να βοηθήσει αυτή την οικογένεια, να αγοράσει ένα διαμέρισμα στο Σουχούμι», δήλωσε η Λίντια Τατάνοβα, Πρόεδρος του Φιλανθρωπικού Ιδρύματος.

http://www.youtube.com/embed/GACCOSPjTE4?modestbranding=0&showinfo=0&playsinline=1
Διαμέρισμα δώρο στη μικρή Βαλέρια από τον Ιβάν Σαββίδη