MENU

Ενα απίστευτο περιστατικό έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ. Η κίνηση του προέδρου της ΕΠΣ Άρτας, Θανάση Τρομπούκη να καταθέσει μήνυση (την οποία ωστόσο απέσυρε στη συνέχεια) εναντίον του προέδρου της Ομοσπονδίας έπειτα την απαγόρευση να εισέλθει στην αίθουσα, προκάλεσε έντονη ανησυχία στον Γιώργο Γκιρτζίκη.

Προς το τέλος της Γενικής Συνέλευσης (μόλις είχε γίνει γνωστή η πρόθεση του κ. Τρομπούκη να αποσύρει τη μήνυση), ο πρόεδρος της ΕΠΟ προσπαθούσε να επιβεβαιώσει με τη βοήθεια των συνεργατών του ότι είχε αποφύγει ολοκληρωτικά τον κίνδυνο της σύλληψης και τη διαδικασίας του αυτόφωρου και για το λόγο αυτό κάλεσε κοντά του το νομικό σύμβουλο της Ομοσπονδίας, Δημήτρη Σιώτο προκειμένου να δεχτεί συγκεκριμένες κατευθύνσεις. Ωστόσο, όπως μπορείτε να διαπιστώσετε στο βίντεο που ακολουθεί, οι δύο άνδρες ξέχασαν ότι μπροστά τους υπήρχαν... ανοιχτά μικρόφωνα, με αποτέλεσμα ο υποτιθέμενος «μυστικός» τους διάλογος, να μεταδοθεί... σε live streaming σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Διαβάστε αναλυτικά το διάλογο των δύο ανδρών:

Γκιρτζίκης: Δεν μου λες, η ανάκληση πρέπει να γίνει στον εισαγγελέα...

Σιώτος: Ναι, στον εισαγγελέα.

Γκιρτζίκης: Δεν γίνεται εδώ, στη Γενική Συνέλευση. Πρέπει να πάει ο ίδιος. (σ.σ. ο Τρομπούκης).

Σιώτος: Πρέπει να πάει εκεί, να ξέρουμε και τι αδικήματα είναι. Κατάλαβες;

Γκιρτζίκης: Ναι.

Σιώτος: Άσ' το έτσι όπως πήγε.

Γκιρτζίκης: Ναι.

Σιώτος: Ετσι όπως πήγε, δεν υπάρχει περίπτωση να μας καταδικάσει κανένας γι' αυτό το πράγμα. Ήρωας θέλει...

Γκιρτζίκης: Καλά εντάξει...

Παρακολουθείστε στο βίντεο που ακολουθεί το απίθανο στιγμιότυπο και παρατηρήστε δύο μικρές χαρακτηριστικές λεπτομέρειες: Το γεμάτο μυστικοπάθεια βλέμμα του Δημήτρη Σιώτου τη στιγμή που σκύβει πάνω από τον Γιώργο Γκιρτζίκη και τον συμβουλεύει «άσ' το όπως πήγε» και την αντίδραση (στο τέλος του βίντεο) του εκτελεστικού γραμματέα της ΕΠΟ, Παυσανία Παπανικολάου την ώρα που αντιλαμβάνεται ότι το μικρόφωνο του προέδρου της Ομοσπονδίας ήταν καθ' όλη τη διάρκεια του διαλόγου ανοιχτό! «Πρόεδρε, το μικρόφωνο», λέει ο Παπανικολάου στον Γκιρτζίκη και με μια κίνηση του χεριού του σπεύδει να το γυρίσει προς άλλη κατεύθυνση. Ήταν όμως πλέον αργά...

Δείτε το βίντεο του SDNA:

On air συμβουλές στον Γκιρτζίκη, για να αποφύγει τη σύλληψη στη Γ.Σ. της ΕΠΟ! (vid)