MENU

Η σχέση του Αλέξις με την Βαλεντίνα κράτησε περίπου έναν χρόνο, αλλά τερματίστηκε με πολύ επεισοδιακό τρόπο!

«Πολλοί μπορεί να τον θεωρούν υπόδειγμα, αλλά εγώ τον μισώ και δεν θα τον συχγωρήσω ποτέ για αυτό που μου έκανε. Εμείς κάναμε σεξ στην κρεβατοκάμαρά μας και δύο φίλοι του ήταν κρυμμένοι στην τουλέτα και μας βιντεοσκοπούσαν» δήλωσε η 24χρονη χορεύτρια, η οποία το ίδιο βράδυ αποφάσισε πως δεν μπορούσε να συνεχίσει τη σχέση της με τον ποδοσφαιριστή της Άρσεναλ.

«Μπορεί ο Αλέξις να το βρήκε αστείο, αλλά θα του άρεσε να έκαναν το ίδιο στη μητέρα του ή στην αδερφή του; Είμαι πολύ καλύτερα χωρίς αυτόν και μπορώ να πω ότι σε σύγκριση με τον τωρινό σύντροφό μου ο Αλέξις ήταν πολύ μέτριος. Τον διέγραψα από τη ζωή μου και θέλω να ξέρουν όλοι τι μου έκανε διότι είναι ανεπίτρεπτο να συμπεριφέρεσαι έτσι σε μια γυναίκα» συνέχισε το... ξέσπασμά της η Ροθ.

Το καλύτερο, βέβαια, το κράτησε για το τέλος. «Έτσι κι αλλιώς δεν ήταν κάτι ιδιαίτερο στο σεξ. Και γενικά δεν είναι κάποιος ξεχωριστός. Αν δεν ήταν ο Αλέξις Σάντσες, θα περνούσε απαρατήρητος!». Διότι, η εκδίκηση, Αλέξις, είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο!

Εμείς από την πλευρά μας, έχουμε το καθήκον να σας παρουσιάσουμε τις φωτογραφίες της... σεμνής Βαλεντίνα!

Οι φίλοι του Αλέξις τον τράβηξαν sex tape με την κοπέλα του! (pics)