MENU

Όπως, δηλαδή, συνέβη με το Four Four Two, που συμπεριέλαβε την συνέντευξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στην δεκάδα των καλύτερων και πιο αστείων ποσταρισμάτων που έχουν κάνει ποδοσφαιριστές σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή γενικά στο διαδίκτυο. Το αφιέρωμα έγινε με αφορμή την κίνηση σλοβένικου συλλόγου να αποκτήσει παίκτη τον οποίο αναζήτησε και βρήκε μέσω του Linkedin!

Η πρωτότυπη συνέντευξη καταλαμβάνει την όγδοη θέση στη σχετική λίστα και η ιστοσελίδα γράφει χαρακτηριστικά: «Ο επιθετικός ο οποίος βρίσκεται σε πτώση επέλεξε τον ασυνήθιστο τρόπο της συνέντευξης με τον εαυτό του μετά την αποβολή του στην ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ με 1-0 για την ελληνική Superleague στοχεύοντας τους δημοσιογράφους, οι οποίοι λένε 'ανοησίες' όπως το να αμφισβητούν την αφοσίωσή του στην ομάδα. Φανταστείτε... Στη συνέντευξή του στο facebook, ο Βούλγαρος πήρε τον ρόλο του ρεπόρτερ (δημοσιογράφος Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ) και του εαυτού του (ΝΜ). Το αποκλειστικό δεν είχε σημασία τόσο για το περιεχόμενό του, παρά το γεγονός ότι ο 34χρονος ήταν ευγενικός με τους οικοδεσπότες του λέγοντας ότι τον πληρώνουν πολύ καλά δεδομένων όσων συμβαίνουν στην Ελλάδα».

Aναφορά γίνεται και σε άλλα χαριτωμένα και αστεία με πρωταγωνιστές ποδοσφαιριστές, όπως για παράδειγμα αυτό που συνέβη με τον Σέρχι Γουαρδιόλα, ο οποίος υπέγραψε με τη Μπαρτσελόνα και μία μέρα αργότερα τον έδιωξαν από την ομάδα επειδή βρήκαν στον λογαριασμό του στο Twitter παλιά τιτιβίσματα στα οποία σχολίαζε αρνητικά τους Καταλανούς. Γίνεται, επίσης, αναφορά στο μπέρδεμα που έγινε στο διαδίκτυο λόγω της ομοιότητας του Κέβιν Ντε Μπρόινε με τον πρίγκιπα Χάρι της Αγγλίας, στον ισχυρισμό μιας Βραζιλιάνας ότι γνώρισε μέσω facebook τον Λούκας Ποντόλσκι και επρόκειτο να παντρευτούν (χωρίς φυσικά ο Γερμανός άσος να έχει την παραμικρή ιδεά), αλλά και το παιχνίδι που δημιούργησε ο Φελίπε Μέλο για να σώσει τον πλανήτη από επέλαση ζόμπι!

Four Four Two: Ο Μπερμπάτοφ και τo top 10 αστείων ποσταρισμάτων στο διαδίκτυο (pic)