MENU

Η ανάληψη των ηνίων του Άρη από τον Θόδωρο Καρυπίδη, έφερε τις τελευταίες ώρες κι ένα ντεμαράζ μεταγραφών, καθώς τα χρονικά περιθώρια έχουν στενέψει... επικίνδυνα, με τις επίσημες υποχρεώσεις της ομάδας να ξεκινούν σε λίγες ημέρες.

Πέρα βέβαια από τα νέα πρόσωπα στους Θεσσαλονικείς, υπήρξαν κι ορισμένες παραμονές, συγκεκριμένα τεσσάρων ποδοσφαιριστών. Ο λόγος για τους Γεωργιάδη, Λιονή, Σαμαρά και Καλογέρη. Το συγκεκριμένο γεγονός βέβαια πέρασε στα... ψιλά, αλλά κανείς δεν ξεχνάει ότι ο τελευταίος ήταν αυτός που παραλίγο να... ρίξει τη Βέροια με την κατάθεσή του πριν λίγους μήνες. Μία υπόθεση που τράβηξε μέχρι τα μέσα του καλοκαριού.

Ο Αλέξανδρος Καλογέρης είχε επιβεβαιώσει τα όσα κατέθεσαν στον ειδικό ανακριτή διαφθοράς, Γιώργο Ανδρεάδη οι Καλαϊτζίδης και Γεωργέας, τις καταγγελίες δηλαδή για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κι ότι ο Γιώργος Αρβανιτίδης τους είχε ζητήσει στο ημίχρονο να χάσει η Βέροια με 3-0.

Μπορεί βέβαια η κόντρα να ήταν επί της ουσίας ανάμεσα στον παίκτη και τον πρώην ιδιοκτήτη της «βασίλισσας του βορρά», οι συνέπειές της όμως θα αφορούσαν το... σήμερα της Βέροιας και την τωρινή διοίκησή της, ήτοι τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Παρ' όλα αυτά ο 36χρονος επιχειρηματίας δεν το... κράτησε στον Καλογέρη και δεν είχε πρόβλημα με την παραμονή του στην ομάδα, προχωρώντας το βράδυ της Πέμπτης και στη σχετική επισημοποίηση της συμφωνίας.

Ο Καρυπίδης δεν κράτησε κακία στον Καλογέρη