MENU

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Ο αγώνας ξεκίνησε στις 21.00, χωρίς τηλεοπτική εικόνα στην Ελλάδα εξαιτίας προβλήματος της κροατικής παραγωγής, όπως μας ενημέρωσε σχετικά το super που περνούσε στο πάνω  μέρος της οθόνης στο Novasports 2. Κάτι εντούτοις που δεν ήταν απολύτως ακριβές. 

Το ματς μεταδιδόταν κανονικά στην Κροατία, άρα η παραγωγή δεν είχε κανένα θέμα. Το πρόβλημα όπως αποδείχθηκε αφορούσε την λήψη  από δορυφόρο, η οποία είχε μπλοκάρει με αποτέλεσμα οι Έλληνες τηλεθεατές να μείνουν με την όρεξη! ψάχνουν link. Και κάπου εκεί προέκυψε το εξής απίθανο: Οι υπεύθυνοι της Nova,διαπιστώνοντας ότι η λύση του τεχνικού προβλήματος καθυστερεί, αποφάσισαν να μεταδόσουν την αναμέτρηση μέσω ιντερνετικού livestreaming!  

Δεν τολμώ να υποθέσω ότι επρόκειτο για κάποιο από εκείνα τα παράνομα link όπου μπαίνουν όσοι δεν έχουν Nova ή OTE TV σπίτι τους για να δουν κανένα ματσάκι στα κλεφτά, ωστόσο η ποιότητα της εικόνας (και το σήμα πάνω δεξιά) εκεί ακριβώς παρέπεμπε!

Προφανώς, οι αρμόδιοι σκέφτηκαν ότι εφόσον έχουν τα τηλεοπτικά δικαιώματα της αναμέτρησης, δεν τρέχει τίποτα αν την δείξουν από χακαρισμένο σύνδεσμο, λες και η Nova είναι ο κυρ Μπάμπης στην Καλαμαριά που ψάχνει εναγωνίως να δει τον ΠΑΟΚ κι ας είναι και με περιγραφή  στα αραβικά (για την ιστορία, η περιγραφή για όσο διάστημα βλέπαμε αυτό το αίσχος, ήταν στα ελληνικά από τον Χρήστο Καούρη, ο οποίος προσπάθησε να σώσει τα άσωστα με τη φράση:  "Το μη χείρον, βέλτιστον")!  Πλην όμως, τρέχει. Τρέχει ότι η συγκεκριμένη επιλογή συνιστά ρεζιλίκι. Αν δεν μπορείς για οποιονδήποτε λόγο να προσφέρεις στους συνδρομητές σου ότι τους έχεις υποσχεθεί, οφείλεις τουλάχιστον να τους δείξεις  στοιχειώδη  σεβασμό. Και να μην καταφεύγεις σε μια παγκόσμια πρωτοτυπία - κουτοπονηριά που δεν τιμά κανένα. 

Μετάδοση από πειρατικό link!