MENU

Θα μπορούσε ν' αποτελεί σενάριο του πιο ευφάνταστου δημιουργικού νου: συνδρομητικό κανάλι, «απελπισμένο» από το γεγονός πως υπήρχε πρόβλημα στη μετάδοση ενός αγώνα του οποίου είχε τα τηλεοπτικά δικαιώματα, καταφεύγει στη λύση του... live streaming προκειμένου οι συνδρομητές του να μη χάσουν ολόκληρο το παιχνίδι και, μαζί, την ψυχραιμία τους. 

Θα μπορούσε να είναι σενάριο, όμως να που είναι απτή πραγματικότητα: η Nova, η οποία θα έδειχνε τον σημερινό εκτός έδρας αγώνα για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Europa League κόντρα στη Λοκομοτίβα Ζάγκρεμπ, είχε προβλήματα στη μετάδοση (τα οποία, πάντως, οφείλονταν στους Κροάτες). 

Έτσι, οι άνθρωποι του καναλιού προέβησαν σε κίνηση- ματ, κάνοντας αυτό που μέχρι και σήμερα φάνταζε απίθανο: έδειξαν μέρος του αγώνα- μέχρι ν' αποκατασταθεί το πρόβλημα- μέσω πειρατικού live streaming, κάνοντας τους φίλους του ΠΑΟΚ να παραφράσουν το σύνηθες «ρητό» τους, και από «τα μυαλά μας πονάνε» άρχισαν ν' αναφωνούν «τα μάτια μας πονάνε»! 

Με αυτή την κίνηση η Nova κινήθηκε με περισσή μαεστρία σε αχαρτογράφητα νερά και είναι βέβαιο πως άνοιξε νέους δρόμους στις μεταδόσεις αγώνων....

Η συνέχεια στις οθόνες!

https://www.youtube.com/embed/LK8GdmKxTDM
Πρώτη φορά συνδρομητικό live streaming! (vid)