MENU

Εντάξει, δεν λέω. Όλος ο πλανήτης το βράδυ της Τετάρτης εκστασιάστηκε με τον θαυματουργό Αργεντίνο. Λογικός λοιπόν και ανθρώπινος ο ενθουσιασμός του σχολιαστή  της ΝΕΡΙΤ. Μόνο που υπάρχει ένα ξεκάθαρο όριο ανάμεσα στον αγνό, μαγεμένο από το θέαμα ποδοσφαιρόφιλο και τον -σχεδόν- οπαδό! Και ο Βασίλης Μπακόπουλος, περιγράφοντας όλο το ματς με τρόπο που μόνο αν έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στη Βαρκελώνη (ή έστω αν είχε ποντάρει την αποζημίωση του από την ΕΡΤ στον άσο) θα δικαιολογούνταν, νομίζω το ξεπέρασε. Και επειδή στην Ελλάδα παθιαζόμαστε με τα πάντα, ακόμα και ένα Μπαρτσελόνα - Μπάγερν, πολλοί Έλληνες φίλοι των Γερμανών ή πιστοί οπαδοί της Ρεάλ και του Ρονάλντο, δεν θα του συγχωρήσουν ποτέ την  ευκολία με την οποία ανακήρυξε τον Μέσι κορυφαίο του κόσμου, πέραν πάσης αμφιβολίας μάλιστα. Μεταξύ μας, θα συμφωνήσω μαζί του. Αλλά η περιγραφή ήταν σε κάθε περίπτωση υπερβολική, μια κατάθεση θαυμασμού που δεν ήταν δημοσιογραφική, ήταν καθαρά προσωπική και  για αυτό δεν μας ενδιέφερε και ιδιαιτέρως να την ακούσουμε.

Και μετά ήρθε ο Γκούμας

Αλλά βέβαια, επειδή η ΝΕΡΙΤ πάντα  έχει τον τρόπο να εκδικείται όσους την κράζουν, λίγα λεπτά μετά τη λήξη  του ημιτελικού της Βαρκελώνης, όσοι παραπονιόταν για τον Μπακόπουλο θα ευχόταν να τον ακούνε  για άλλ ενενήντα λεπτά και χωρίς ημίχρονο.  Διότι τι είναι προτιμότερο; Ένας φανατικός φίλος της Μπάρτσα και του Μέσι με μικρόφωνο ή ο Γιάννης Γκούμας στο στούντιο να αναλύει το ματς;

Δεν θα μπω στις επιμέρους  στις επιμέρους καίριες επισημάνσεις του Γιάνναρου (πιο αυτονόητες κι από τον θάνατο). Προτιμώ να επαναλάβω κάτι απλό και όποιος  θέλει ας το ακούσει: Δεν κάνουν όλοι οι πρώην ποδοσφαιριστές για σχολιαστές. Για  την ακρίβεια το 90% δεν θα έπρεπε ούτε απ' έξω από τα στούντιο να περνάει, τουλάχιστον σε αγώνες Τσάμπιονς Λιγκ. Δεν αρκεί η εμπειρία. Χρειάζεται αναλυτικό μυαλό, καλή γνώση του διεθνούς ποδοσφαίρου, χιούμορ, σωστά ελληνικά και κυρίως  ευφράδεια. Πόσους παλαίμαχους ξέρετε που τα διαθέτουν; Δυο; Τρεις; Πέντε; Ο συμπαθής Γιάννης Γκούμας πάντως δεν ανήκει σε αυτούς.Άρη - Καβάλα στη Nova

To κρίσιμο παιχνίδι του Άρη με την Καβάλα για την 29η αγωνιστική της Football League 2 θα μεταδόσει το απόγευμα της Κυριακής (10/5) η τηλεόραση της Nova. Η αναμέτρηση θα παίξει στο Novasports 3 και στο Nova Go.

Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη μέρα θα είναι ιδιαίτερα γεμάτη για την  Nova, η οποία από τις 19.00 και μετά ξεκινάει τον  μαραθώνιο της μετάδοσης και των οκτώ αναμετρήσεων  της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. 

Ο Μπακόπουλος και οι πολλαπλοί οργασμοί