MENU

Έτσι λοιπόν, η ΕΡΑσπορ φροντίζει η Παρασκευή να αποκτά χρώμα Σαββατοκύριακου από νωρίς το πρωί μέχρι και το μεσημέρι. Το ανανεωμένο πρόγραμμα του πρώτου αθλητικού ραδιοφώνου θέλει, με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο, να προσθέσει μία ακόμα μέρα στο… πολυπόθητο διήμερο σωματικής ξεκούρασης, πνευματικής χαλάρωσης και πάνω απ’ όλα αγωνιστικής δράσης.

Το πρόγραμμα της ΕΡΑΣΠΟΡ από την Παρασκευή 7 Οκτωβρίου θα έχει ως εξής:

06:00 - 08:00 Χωρίς Τίτλο (Μιχάλης Λαδόπουλος, Ευανθία Ξυνού) Το πρωϊνό της Παρασκευής ξεκινά με τους Μιχάλη Λαδόπουλο και Ευανθία Ξυνού να θέτουν έναν άτυπο διαγωνισμό. Οι φίλοι ακροατές καλούνται να δώσουν ιδέες για το όνομα της εκπομπής η οποία δίνει το εναρκτήριο λάκτισμα σε μια διαφορετική Παρακσευή. Ας κερδίσει ο καλύτερος!

08:00 - 09:00 Πίσω μου σ έχω Σαμαρά (Πάνος Σαμαράς) Συνέχεια στο πρόγραμμα με τον Πάνο Σαμαρά, ο οποίος ως «Καλός Σαμαρίτης» θα προσπαθήσει να ξεχωρίσει τα καλά από τα αθλητικά δρώμενα. Αυτό το δύσκολο έργο αποσκοπεί στο να δώσει στο κοινό όλη την θετική ενέργεια που πηγάζει από κάθε είδους σπορ. Δύσκολο; Θα το δούμε στην πράξη!

09:00-12:00 Τρία Πουλάκια Κάθονται (Έλενα Αλεβίζου, Έλενα Μπουζαλά, Γιώργος Πίκουλας) Τα λόγια είναι περιττά για την τριπλέτα που έρχεται στις 9 το πρωί για να ταρακουνήσει τα ερτζιανά. Τα «Τρία Πουλάκια Κάθονται» φέρνουν έναν νέο και διαφορετικό αέρα στους 101,8 με υποσχέσεις για χιούμορ, αθλητικά, κουτσομπολιά έως και πιο… πικάντικα. Πρωϊνάδικο στην ΕΡΑσπορ έχετε ξανακούσει; Για κοπιάστε…

12:00-14:00 Σε Τελική Ανάλυση (Αντώνης Λαγός, Περικλής Μακρής) Στις 12 ακριβώς, καλό μεσημέρι δηλαδή, οι Αντώνης Λαγός και Περικλής Μακρής βολιδοσκοπούν τα αγωνιστικά (και όχι μόνο) δρώμενα «Σε Τελική Ανάλυση». Οι δύο έμπειροι δημοσιογράφοι αναλύουν τα… πάντα όλα μέχρι να ξεκινήσει η εισαγωγή στην αμιγώς αγωνιστική δράση από το απόγευμα της Παρασκευής μέχρι και τις βραδινές ώρες της Κυριακής. Αυτά αναμένεται να ακούσετε στο ανανεωμένο πρόγραμμα της ΕΡΑΣΠΟΡ από την ερχόμενη Παρασκευή.

ΕΡΑΣΠΟΡ, όταν το Σαββατοκύριακο γίνεται… τριήμερο!