MENU

Το pre game τόσο της αγωνιστικής όσο και του αγώνα στη Κροατία, ξεκινάει στις 20.00 στο OTE Sport 2 HD με το πρώτο μέρος της εκπομπής «UEFA Champions League Show» (παρουσιάζουν ο Τάσος Κολλίντζας και ο Βασίλης Σαμπράκος, ο οποίος έχει επανέλθει στις τηλεοπτικές επάλξεις μετά από μια απουσία αρκετών εβδομάδων λόγω θεμάτων υγείας – να του ευχηθούμε να είναι σιδερένιος). Εκεί θα προβληθεί μια αναδρομή στο παρελθόν των Ερυθρολεύκων στην Κροατία, όπου θα δούμε μεταξύ άλλων και το γκολ του Στέλιου Γιαννακόπουλου στις 9 Δεκεμβρίου του 1998 κόντρα στην Κροάσια (νυν Ντινάμο) που οδήγησε τον Ολυμπιακό στους “8” του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και - με αφορμή το με 3-2 κόντρα στην Άρσεναλ – ένα αφιέρωμα αφιέρωμα στις εκτός έδρας ευρωπαϊκές επιτυχίες των πρωταθλητών Ελλάδος. Το ματς αρχίζει στις 21.45, προβάλλεται στο OTE Sport 2 HD, σε περιγραφή Χρήστου Σωτηρακόπουλου και ρεπορτάζ Αντρέα Παλομπαρίνι και Δημήτρη Σπηλιόπουλου.

Η Εθνική Πόλο στη Nova

Η Nova θα καλύψει την προσπάθεια της Εθνικής Πόλο Ανδρών (χάλκινη στον κόσμο, για να μην ξεχνιόμαστε) στο FINA World League . Αρχής γενομένης από την Τρίτη 20 Οκτωβρίου στις 19:00, όπου στο Novasports 1 και Novasports 1 HD μεταδίδεται ζωντανά από το Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά, «Πέτρος Καπαγέρωφ», το παιχνίδι Ελλάδας – Ρουμανίας για την 1η αγωνιστική της διοργάνωσης. Στην περιγραφή ο Διονύσης Στρούμπος, στο ρεπορτάζ ο Γιάννης Φάκαρος.

Σάββατο η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες

Το Σάββατο και όχι την Παρασκευή όπως ήταν αρχικά προγραμματισμένο, θα ολοκληρωθεί η συζήτηση και θα ακολουθήσει η ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες. Την απόφαση πήρε η Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής, μετά από αίτημα της Νέας Δημοκρατίας που ζήτησε να μη γίνει συνεδρίαση την Παρασκευή επειδή η ηγεσία του κόμματος και οι υποψήφιοι πρόεδροι της θα βρίσκονται στην Ισπανία για συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

H κάλυψη του Ντινάμο – Ολυμπιακός στον ΟΤΕ – TV