MENU

Θα μπορούσα να το θέσω κι αλλιώς. Τα αστεία για τη γκαντεμιά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη είναι πιο 90s και από τον Βασίλη Λεβέντη. Μόνο που ο Βασίλης Λεβέντης δεν είναι πια 90s. Είναι παρών, ακμαιότατο και κοινοβουλευτικό. Μαζί του, επανήλθαν καθώς φαίνεται ακμαιότατα και τα γκαντεμοχωρατά. Το πρωί της Τετάρτης (7/10) ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, με πονηρό χαμογελάκι και κάτι σαν φλέγμα στο τόνο της φωνής, αποκάλυψε στον Γιώργο Παπαδάκη ότι του δίνουν το γραφείο του Μητσοτάκη στη βουλή και δεν το θέλει, λόγω γκαντεμιάς ασφαλώς.

Το ενοχλητικό στο συγκεκριμένο βίντεο δεν είναι το παρωχημένο και κρυόκωλο χιούμορ του Λεβέντη. Το ενοχλητικό είναι ότι ο Παπαδάκης λύθηκε στα γέλια, λες και άκουγε κάτι τέτοιο για πρώτη φορά. Λίγο αργότερα μάλιστα του ζήτησε να το επαναλάβει, τόσο αστείο του φάνηκε!

Δεν το είδα, αλλά διάβασα ότι την ίδια ιστορία ακριβώς διηγήθηκε ο κ. Λεβέντης και στην Πόπη Τσαπανίδου, με αντίστοιχα αποτελέσματα: Η παρουσιάστρια γέλασε με την ψυχή της.

Τι να πω, ίσως τελικά τα αστεία για τη γκαντεμιά του Μητσοτάκη να μην είναι πασέ. Να είναι σαν τις μπάμιες που τόλμησα να υποτιμήσω σε προηγούμενο κείμενο και δέχθηκα απειλές ότι θα βρεθώ σε χαντάκι (γεμάτο μπάμιες…) αν δεν ανακαλέσω (δεν ανακαλώ by the way και έχω δώσει τα ονόματα των πρωτεργατών του κινήματος της μπάμιας στις αρχές). Να έχουν δηλαδή ανεξήγητα πολλούς θαυμαστές. Αυτό δεν αναιρεί την κακογουστιά τους βεβαίως.

Και σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί το γεγονός ότι δεν γίνεται ρε αδελφέ να ξεκαρδίζεσαι το 2015 με κάποιον που λέει τον Μητσοτάκη γκαντέμη. Θα μου πεις, 2015 λέει το κανονικό ημερολόγιο. Το ημερολόγιο της ελληνικής τηλεόρασης λέει 1990 ή κάπου εκεί. Τα λεφτά λείπουν αλλά η ακαλαισθησία παραμένει αγέραστη.

http://www.youtube.com/embed/Zx6N1L2IT-0

Μπογδάνος εναντίον Νικολόπουλου

Στήθηκα με πίτσα και μπύρα το απόγευμα της Τετάρτης για να δω την τηλεμαχία Μπογδάνου – Νικολόπουλου στον ΣΚΑΙ. Ο δημοσιογράφος είχε αποκαλέσει τον βουλευτή των ΑΝΕΛ «όνειδος της Αχαϊας», το «όνειδος της Αχαϊας» ζήτησε να πάει στην εκπομπή για να του απαντήσει, το ραντεβού κλείστηκε κι εγώ περίμενα ένα ωραίο ξεκατίνιασμα, επιπέδου Ζωής - Σίας. Μούφα το ματσάκι. Ο Νικολόπουλος ζήτησε συγγνώμη για τα «πουσταριά της Ευρώπης», εμφανίστηκε συγκαταβατικός και μάλιστα χάρισε βιβλία στον παρουσιαστή, ο Μπογδάνος εμφανίστηκε…Μπογδάνος (άλλα αντί άλλων και στην κορφή κανέλα), οι δυο άνδρες στο τέλος έγιναν φίλοι, ο πολιτισμός νίκησε και εγώ έχασα την ώρα μου. Νομίζω ότι μου λείπει ήδη αφόρητα η Κωνσταντοπούλου. Ναι, εντάξει, θα πάω σε γιατρό.

Παπαβασιλείου – Συρίγος στο ΣΕΦ, Παπαπέτρου στο στούντιο

Ο Γρηγόρης Παπαβασιλείου θα περιγράψει για τη Nova το αυριανό (8/10) ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδος (21.00 Novasports 2 και Novasports HD) στο ΣΕΦ. Στο σχόλιο ο Γιώργος Συρίγος και στο ρεπορτάζ οι Χρήστος Καούρης και Σπύρος Δημολίτσας.

Νωρίτερα, στο pre game που ξεκινάει στις 20.00 καλεσμένος θα είναι παλαίμαχος του Παναθηναϊκού και πατέρας του μπασκετμπολίστα του Ολυμπιακού, Αργύρης Παπαπέτρου.

Καταδίκη για τον Φιλιππάκη λόγω Βαξεβάνη

Ο Κώστας Βαξεβάνης κέρδισε την αγωγή που είχε υποβάλλει στην εφημερίδα «Espesso», τον εκδότη της Γιάννη Φιλιππάκη και τους δημοσιογράφους Ευάγγελο Ιωάννου, Κατερίνα Μαθιουδάκη, για συκοφαντική δυσφήμηση, Η αγωγή αφορούσε το πρωτοσέλιδο και το ρεπορτάζ της 14ης Μαΐου 2013, όπου είχε γραφτεί ψευδώς σύμφωνα με το δικαστήριο, ότι ο Βαξεβάνης είχε εισπράξει από την ΕΡΤ το ποσό του 1,5 εκατομμυρίου ευρώ για την εκπομπή του “Το Κουτί της Πανδώρας”. Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν πρωτόδικα σε δεκάμηνη φυλάκιση.

Πηγή: http://www.koutipandoras.gr/

Ο γκαντέμης Μητσοτάκης και ο χιουμορίστας Λεβέντης