MENU

Στα πόδια μας τον είχαμε τον Βίκτορ Σάντσεθ, μα προφανώς δεν... έκανε. Πλέον, με τα φετινά του όργια στην Γαλικία και την Ντεπορτίβο είναι απλησίαστος ακόμη και -σύμφωνα με τον insider- σε ονειρικές επιδιώξεις ελληνικών ομάδων. Παράλληλα, ο insider ξεκαθαρίζει και τις προθέσεις ενός ακόμη «καυτού» προπονητικού ονόματος, του Μαρίνου Ουζουνίδη.

@ΒΙΚΤΟΡ ΣΑΝΤΣΕΘ​

Στα καλύτερα σας είστε! Τόσο που η Ελλάδα και η προοπτική της επαγγελματικής αποκατάστασης στα μέρη μας φαντάζει μακρινή ανάμνηση. Τι να γίνει; Συμβαίνουν αυτά. Δεν σας/το πίστεψε ο Ολυμπιακός προτού στραφεί στη λύση του Μάρκο Σίλβα και προφανώς... σε καλό σας βγήκε αφού κάνετε παπάδες στην Κορούνια.

Πρόσφατα μάλιστα η Ντεπορτίβο έκοψε το βήχα κάθε ενδιαφερόμενου, φροντίζοντας τόσο να επεκτείνει το συμβόλαιο σας όσο (κυρίως) να βάλει και μια μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης. Όχι πως ακόμη κι αν έλειπε θα άλλαζε κάτι στη σκέψη του επαγγελματικού σας μέλλοντος, κάθε άλλο.

Κι αυτό, αναφορικά με την Ελλάδα, προς το παρόν έχει... απαγορευτικό. Παρότι λοιπόν γράφτηκε πως πριν την ανανέωση της παραμονής σας στο «Ριαθόρ» προσεγγιστήκατε από άνθρωπο του ΠΑΟΚ αναφορικά με την προοπτική να αναλαμβάνατε (κάποια στιγμή ως το καλοκαίρι) τα ηνία του «Δικεφάλου», αφενός κάτι τέτοιο δεν ισχύει ούτε κατά διάνοια (φροντίσατε άλλωστε να το διαψεύσετε κατηγορηματικά σε ανθρώπους με τους οποίους ακόμη διατηρείτε επαφές στην Ελλάδα), αφετέρου ούτε με οποιαδήποτε (διάνοια) θα μπαίνατε στο τριπάκι να το σκεφτείτε. Καλή σταδιοδρομία πλέον στην Πριμέρα...

@ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ

Εσείς κι αν διαβάζετε τις τελευταίες μέρες. Κι εδώ, δικαιολογημένα. Αυτό που γίνεται/κάνετε φέτος με τον Πανιώνιο, ξεπερνάει σας έχει βασικό υποψήφιο (αν όχι απόλυτο φαβορί) για τον τίτλο του τεχνικού της χρονιάς. Μέχρι και πως φτάσατε ένα βήμα από τον πάγκο του Ολυμπιακού, το περασμένο καλοκαίρι, διαβάσατε! «Φουσκωμένο» κομματάκι, ε; Ενδιαφέρον και κανά-δυο τηλέφωνα «φίλων» υπήρξαν, αλλά ως εκεί, τίποτα παραπάνω, μη τρελαθούμε κιόλας.

Τώρα, στα φρέσκα κουλούρια, το ενδιαφέρον του Αστέρα παρουσιάζεται ζεστό. Γνωστό πως στην πρώτη προσέγγιση ήσασταν κατηγορηματικός ως προς το timing. Όχι τόσο γιατί δεν συγκινείστε από την προοπτική των Αρκάδων, αλλά γιατί θεωρείτε πως πρέπει να ολοκληρωθεί η σεζόν στην πλατεία και τότε, να δείτε με ηρεμία και τις επιλογές που θα έχετε μπροστά σας. Αν βέβαια σας περιμένουν στην Τρίπολη, λίγο σας απασχολεί προς στιγμήν. Ακόμη κι οι... πέτρες άλλωστε γνωρίζουν πως «ψοφάτε» για έναν πάγκο μεγάλης ομάδας ή ακόμη ακόμη περισσότερο για μια ευκαιρία στο εξωτερικό...

Ένα παραμύθι για ΠΑΟΚ και μια αλήθεια για Ουζουνίδη!