MENU

Είναι εξίσου πετυχημένες στο επάγγελμα που αγαπούν και κάποιες και σε προσωπικό επίπεδο. Το SDNA σας παρουσιάζει Μαρίες που θαυμάζετε και σας γοητεύουν! Χρόνια μας πολλά!

Μαρία Κορινθίου: Εσείς συγκεκριμένα μέσω του SDNA την ψηφίσατε ως την πιο σέξι Ελληνίδα. Αν ναι η μάχη ήταν μεγάλη, η πληθωρική Μαρία Κορινθίου κατάφερε να... ισοπεδώσει τις αντιπάλους της, γεγονός που δείχνει ξεκάθαρα ότι τελικά οι άντρες προτιμούν τις γυναίκες με καμπύλες. Γυναίκα καριερίστα αλλά και μανούλα, έχει όλο το πακέτο για να θεωρείται η τέλεια γυναίκα.

Μαρία Μπακοδήμου: Ο χρόνος είναι σαν να μην περνάει απο πάνω της! Παραμένει πάντα τόσο γοητευτική όσο την πρώτη μέρα που εμφανίστηκε στη μικρή οθόνη της τηλεόρασης! Πετυχημένη, με χιούμορ και υπέροχη μαμά. Είναι μια... Star που μας προσφέρει δόσεις γέλιου εδώ και τόσα χρόνια μαζί με το έτερον της ήμισυ, Φώτη Σεργουλόπουλο.

Μαρία Σολωμού: Γυναίκα-μαγκάκι θα μπορούσαμε να την χαρακτηρίσουμε. Αυτός ο τσαμπουκάς και η δυναμικότητα  της είναι σπάνια χαρακτηριστικά σε μια γυναίκα που ανήκει στο χώρο της showbiz. Η μελαχρινή ηθοποιός έχει μάθει να μη μασάει τα λόγια της και να λέει τα πράγματα με το όνομα τους. Η Μαρία Σολωμού έχει αποκτήσει ένα αγοράκι με τον ηθοποιό Μάριο Αθανασίου και παρά το γεγονός πως έχει γίνει μανούλα διατηρεί άψογο αδύνατο κορμί! Όσο για το υποκριτικό της ταλέντο, θυμηθείτε την τηλεοπτική Ράνια με τις θεωρίες της!

Μαρία Μενούνος: Μπορεί να μην είναι Μαρία της Ελλάδος, καθώς ζει στην Αμερική, είναι όμως Ελληνίδα και αυτό τα λέει όλα! Τι σημασία έχει άλλωστε που κατοικεί; Η όμορφη Μαρία μας κάνει περήφανους στο εξωτερικό αλλά δεν ξεχνάει τις ρίζες της. Τα καλοκαίρια της όταν τις επιτρέπουν οι επαγγελματικές τις υποχρεώσεις φροντίζει να τα περνάει στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον τόπο καταγωγής της, το Άκοβο Φαλαισίας στην Αρκαδία. Ο γάμος της μάλιστα λένε θα γίνει παραδοσιακός γι αυτό και ο αγαπημένος της βαφτίστηκε χριστιανός.

Μαρία Ηλιάκη: Έχει παρόμοια χαρακτηριστικά με την Μαρία Σολωμού! Βγάζει και αυτή μια γλυκύτητα και ταυτόχρονα έναν τσαμπουκά που χρειάζονται για να επιβιώσεις στον χώρο της τηλεόρασης! Μπορεί φέτος να μην ήταν η χρονιά της όσον αφορά τα επαγγελματικά της, αλλά βλέπουμε τον ήλιο να λάμπει ξανά για την Ηλιάκη.

Μαρία Σπυριδάκη: Οι περισσότεροι την γνωρίσαμε από τον διαγωνισμό ομορφιάς του ΑΝΤ1 πριν από αρκετά χρόνια, κατακτώντας τον τίτλο της δεύτερης ομορφότερης Ελληνίδας. Η γλυκιά Μαρία από την Κρήτη δεν αρκέστηκε μόνο στις πασαρέλες και στις φωτογραφήσεις αλλά θέλησε να ασχοληθεί και με τον χώρο της τηλεόρασης, συγκεκριμένα της παρουσίασης!

Μαρίες της Ελλάδος! (pics)