MENU

Η Χρύσα είναι 25 χρονών, παίζει ποδόσφαιρο από τα 15 της, και απασχολείται ως αθλητική δημοσιογράφος από τα 19 της. Όπως η ίδια λέει, το ποδόσφαιρο είναι η ζωή της, δεν θα μπορούσε να κάνει κάτι διαφορετικό στη ζωή της.

Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στον ΑΟ Χανιά, ενώ μεγάλωσε ποδοσφαιρικά στον Εργοτέλη, του οποίου είναι και φίλαθλος. Μεγάλος της έρωτας όμως είναι η Ρεάλ Μαδρίτης, της οποίας το έμβλημα έχει κάνει τατουάζ!

Αγαπημένος ποδοσφαιριστής είναι ο πρώην πλέον αρχηγός της Βασίλισσας, Ίκερ Κασίγιας, τον οποίο αποχαιρετά σήμερα το Σαντιάγο Μπερναμπέου, και η Χρύσα τα έχει βάψει κυριολεκτικά μαύρα! Από Έλληνες ποδοσφαιριστές, τρέφει αδυναμία στον Δημήτρη Σιόβα.

Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να τραγουδάει, ενώ έχει πτυχίο διαιτήτη αλλά δεν σφυρίζει παιχνίδια καθώς δεν επιτρέπεται να είσαι δημοσιογράφος και διαιτητής ταυτόχρονα.

Η καταγωγή της Χρύσας είναι από τα Ζωνιανά, μεγάλωσε Ηράκλειο, σπούδασε Θεσσαλονίκη, και εδώ και 1 χρόνο μένει στα Χανιά. Ιδιαίτερη αδυναμία έχει και στον Ερμή Ζωνιανών, στον οποίο διετέλεσε υπεύθυνη γραφείου Τύπου πέρυσι στη Γ' Εθνική.

Η γλυκιά δημοσιογράφος από την Κρήτη (pics)