MENU

Τον περασμένο Δεκέμβριο, λίγες ημέρες πριν από την αλλαγή της χρονιάς, μια Κουβανή... γκουρού της μαντείας, η φημισμένη ακόμα και έξω από τα σύνορα της χώρας του Κάστρο, Μόνι Βιδέντε είχε... προειδοποιήσει.

Κάνοντας τις προβλέψεις της για το 2017 είχε αναφέρει ότι εντός του τρέχοντος έτους, ο άσος των Καταλανών και η Κολομβιανή τραγουδίστρια θα χωρίσουν.

«Το 2017 θα είναι η χειρότερη χρονιά για την οικογένεια της Σακίρα» είπε η γκουρού.

«Μπορεί τα πρώτα χρόνια να μην είχαν πρόβλημα, αλλά η διαφορά ηλικίας τώρα θα φανεί» συμπλήρωσε η γκουρού αναφερόμενη στα δέκα χρόνια που χωρίζουν το ζευγάρι.

«Ενδεχομένως η Σακίρα να μάθει κάτι και για τις σεξουαλικές προτιμήσεις του Πικέ» είπε, στο τέλος, η γκουρού αφήνοντας σαφείς αιχμές για τον... ανδρισμό του Ισπανού αμυντικού (και όλοι θυμήθηκαν εκείνο το τρυφερό ενσταντανέ με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς στο προπονητικό κέντρο της Μπαρτσελόνα)

Λίγοι ήταν, βέβαια, αυτοί που έδωσαν τότε σημασία στην Βιδέντε, αλλά ίσως τα γεγονότα να την δικαιώσουν.

Στην Ισπανία, τις τελευταίες ώρες, έχει βουίξει ο τόπος ότι το διάσημο ζευγάρι, που έχει αποκτήσει δυο γιους, δεν είναι πια μαζί και ότι η Σακίρα έχει ήδη πάρει τα παιδιά και έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι.

Ουδείς, βέβαια, από τους δυο βγήκε δημόσια για να τοποθετηθεί επί του «καυτού» θέματος, ενώ φήμες κάνουν λόγο για τρίτο πρόσωπο το οποίο μπήκε ανάμεσά τους, χωρίς να έχουν γίνει γνωστά περισσότερα.

Μήπως αυτός που μπήκε ανάμεσά τους είναι ο Πορτορικανός τραγουδιστής Νίκι Τζαμ, με τον οποίο η τραγουδίστρια ήρθε πολύ κοντά το προηγούμενο διάστημα λόγω της συνεργασίας τους; Λατίνος αυτός, Λατίνα αυτή, δεν ήθελε και πολύ να γίνει η... ζημιά!

Ωστόσο, τα ρεπορτάζ στην χώρα της Ιβηρικής επικαλούνται συγκεκριμένα στοιχεία που ίσως δείχνουν τον χωρισμό.

Για παράδειγμα, τόσο ο Πικέ όσο και η Σακίρα έχουν μήνες να ανεβάσουν κοινή φωτογραφία τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Η τελευταία ήταν στα τέλη Ιουλίου όταν φωτογραφήθηκαν μαζί στον γάμο του Λιονέλ Μέσι.

Από τότε μέχρι σήμερα, επίσης, ούτε οι παπαράτσι τους έχουν «συλλάβει» μαζί.

Υπάρχει και κάτι ακόμα... Η χειρονομία που έκανε ο παίκτης της Μπαρτσελόνα το βράδυ του Σαββάτου στο παιχνίδι με την Εσπανιόλ.

Σήκωσε τα χέρια του ψηλά, για να είναι σίγουρος ότι θα τον «πιάσουν» οι τηλεοπτικές κάμερες, με το ένα χέρι σήκωσε τα δυο δάχτυλα (τα οποία σημαίνουν τα παιδιά του;) και στο άλλο χέρι σήκωσε το μεσαίο δάχτυλό του (απευθυνόμενος στην Σακίρα;).

Ουδείς μπόρεσε να εξηγήσει τη χειρονομία, αλλά τώρα που κυκλοφορεί το σενάριο για το χωρισμό, ίσως αυτή να είναι η ερμηνεία.

Προκάλεσε, επίσης, ιδιαίτερη εντύπωση ακόμα ένα γεγονός. Στο πρόσφατο παιχνίδι της εθνικής ομάδας της Ισπανίας με την Ιταλία για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου», στο γήπεδο ήταν οι δυο γιοι του ζευγαριού, o Mίλαν και ο Σάσα, αλλά όχι η Σακίρα!

Ο Πικέ, μάλιστα, έπαιξε με τα παιδιά του μετά το σφύριγμα της λήξης στον αγωνιστικό χώρο, αλλά η Κολομβιανή τραγουδίστρια δεν ήταν πουθενά.

Τι έχει συμβεί πραγματικά; Ο χρόνος θα δείξει... Α! Η γκουρού είχε κάνει άλλη μια πρόβλεψη: ότι ο Πικέ θα αποκτήσει και τρίτο παιδί, αλλά όχι από την Σακίρα. Το κρατάμε για το μέλλον!

Ο Πικέ, η Σακίρα, το κέρατο και το... μεσαίo δάχτυλο (pics)