MENU

Η Ελεάννα συνδιάζει τα πάντα. Ομορφιά, γυμναστική, χαμόγελο, ανθρωπιά, επαγγελματισμό! Έχει γεννηθεί στην Ελλάδα, αλλά το Πράσινο Ακρωτήριο, από που κατάγεται ο πατέρας της, κυλάει στο αίμα αλλά και στο δέρμα της! Ποιά κοπέλα δεν θα ήθελε τα χρώματά της άλλωστε;

Η κόρη του παλαίμαχου επιθετικού της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, είναι 27 χρονών, έχει σπουδάσει στο ΤΕΦΑΑ, αλλά έχει και δίπλωμα personal trainer, pilates, aerobics από ιδιωτική σχολή. Αυτή την περίοδο κάνει το μεταπτυχιακό της, εργάζεται ως personal trainer, αλλά και σε πισίνα ως προπονήτρια σε μιρκές ηλικίες. Διδάσκει επίσης αερόβια προγράμματα, ενώ στόχος της είναι να ολοκληρώσει τις σπουδές της στο μεταπτυχιακό της και να ασχοληθεί καθαρά με την εκμάθηση κολύμβησης σε δικό της σύλλογο! Όπως καταλαβαίνετε δηλαδή, ο αθλητισμός και η γυμναστική είναι η ίδια της η ζωή!

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Παπαπέτρου, οι δυο τους αποτελούν ένα πολύ ταιριαστό και αχώριστο ζευγάρι. Τον ελεύθερό τους χρόνο φυσικά τον περνούν μαζί, ενώ όποτε της το επιτρέπουν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Ελεάννα παρακολουθεί από κοντά τους αγώνες του Κόροιβου, όπως για παράδειγμα τον πρόσφατο (23/3), με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Αν αναρωτιέστε ποιά ομάδα υποστηρίζει, κρατηθείτε! ΑΕΚ στο ποδόσφαιρο και Κόροιβο-Ολυμπιακό στο μπάσκετ, φυσικά λόγω των αδερφών Παπαπέτρου!

Δείτε παρακάτω μερικές όμορφες στιγμές του ζευγαριού, αλλά και της πανέμορφης Ελεάννας με τον πατέρα της αλλά και εν ώρα εργασίας!

Η πανέμορφη Μπατίστα και ο Παπαπέτρου! (pics)