MENU

Η Έλενα Σέγκερ έχει γενέθλια στις 25 Αυγούστου. Ο πρώτος που λογικά θα έπρεπε να της κάνει δώρο θα ήταν ο σύντροφός της. Μόνο που στη δική της περίπτωση, τα πράγματα είναι κάπως… περίεργα. Διότι, όταν είσαι ζευγάρι με τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς έρχονται τα… πάνω κάτω. «Δεν της κάνω δώρο στα γενέθλιά της. Έχει ήδη το Ζλάταν!» είναι η απάντηση του διάσημου ποδοσφαιριστή. 

Η εκρηκτική ξανθιά δεν έχει παντρευτεί με τον άσο της Παρί Σεν Ζερμέν, έχουν αποκτήσει δύο παιδιά και του… ρίχνει και μια δεκαετία, καθώς αυτός είναι 33 χρόνων και εκείνη 44! Η Σέγκερ έχει πτυχίο διοίκησης επιχειρήσεων και έχει εργαστεί σαν διευθύντρια μάρκετινγκ στην σουηδική αεροπορική εταιρεία FlyMe. Ευρύτερα γνωστή στη Σουηδία έγινε λόγω της συμμετοχής της σε παιδικά σίριαλ, αλλά και σε εκπομπές τηλεμάρκετινγκ. 

«Με τον χαρακτήρα που έχω, καταφέρνω να κουράσω ακόμα και τους συμπαίκτες μου. Μόνο η γυναίκα μου έχει υπομονή να με ανεχτεί. Για αυτό τον λόγο την ευχαριστώ πολύ. Είναι μια ηρωίδα» έχει πει ο ίδιος ο Ζλάταν αναγνωρίζοντας πως η Σέγκερ είναι το στήριγμά του τα τελευταία χρόνια. 

Η… κυρία του κυρίου Ζλάταν (pics)