MENU

Γνωστή ηθοποιός και τραγουδίστρια από την Αργεντινή, η Χιμένα Μπαρόν είναι δύο χρόνια ζευγάρι με τον Ντανιέλ Οσβάλντο και έχουν αποκτήσει ένα γιο. Και φαίνεται ότι παρά το σκάνδαλο που έγινε γνωστό πριν από μερικές ώρες, η εντυπωσιακή ξανθιά δεν φαίνεται να πτοήθηκε καθόλου και δημόσια αποφάσισε να στηρίξει τον αγαπημένο της, ο οποίος δεν πρόλαβε καλά καλά να πάει στη Μπόκα και δεν αποκλείεται να αποχωρήσει μετά τα όσα συνέβησαν. 

Αφού, λοιπόν, αποκαλύφθηκε το πάρτι που ετοίμασε ο 29χρονος επιθετικός για τον ίδιο και τους συμπαίκτες του παραμονές του αγώνα με την Τεμπερλέι, η Μπαρόν του έστειλε μήνυμα μέσω Twitter. «Τίποτα και κανένας να μη σου χαλάσει την ημέρα. Να μείνεις συγκεντρωμένος και να τους σκίσεις. Όλοι θα είμαστε εκεί. Σε ΑΓΑΠΩ» έγραψε χαρακτηριστικά βάζοντας και διάφορες... φατσούλες για να δείξει ότι τίποτα δεν θα επισκιάσει την αγάπη της. Αν τα εννοεί ή αν το έκανε για τα μάτια του κόσμου και στο σπίτι θα... πέσει παντόφλα, το ξέρει η ίδια. 

Όταν κλήθηκε, βέβαια, από δημοσιογράφο να σχολιάσει τα δημοσιεύματα για το πάρτι των οργίων του συντρόφου της περιορίστηκε να πει «Ουδέν σχόλιο». 

Στηρίζει τον Οσβάλντο παρά το sex πάρτυ η Χιμένα (pics)