MENU

Τι κι αν υπάρχει κρίση; Ο ίδιος είναι καλοπληρωμένος ποδοσφαιριστής και θέλησε μ' αυτόν τον τρόπο να πει και δημόσια ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στην εκλεκτή της καρδιάς του για το δώρο που του έκανε τον Σεπτέμβριο, την κόρη τους!

Το λαμπερό ζευγάρι έκανε εντυπωσιακή εμφάνιση στο πάρτυ, φτάνοντας στον χώρο του κλαμπ με super car του Παναγιώτη, μία λευκή Maserati Granturismo S. Λευκό ήταν και το μίνι φόρεμα που φόρεσε η Ζέτα για τη γιορτινή περίσταση, δείχνοντας πως έχει χάσει όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης της.

Το συνδύασε με ένα ζευγάρι μαύρες μπότες... υπερπαραγωγής του οίκου Dsquared, αξίας άνω των 3.500 ευρώ, οι οποίες -όπως πληροφορηθήκαμε- ήταν δώρο του καλού της.

Ο Ταχτσίδης, βέβαια, δεν περιορίστηκε σ' αυτό: Την ώρα που η Ζέτα έσβησε το ένα και μοναδικό κεράκι της διώροφης γενέθλιας τούρτας της, που είχε θέμα τα παπουτσάκια του μωρού τους, ο διεθνής ποδοσφαιριστής την αγκάλιασε, τη φίλησε τρυφερά στα χείλη και της έδωσε ένα κουτί.

Εκείνη το άνοιξε μπροστά σε όλους και αντίκρισε ένα πανάκριβο ρολόι Rolex. Χαμογελώντας, η εορτάζουσα αγκάλιασε πάλι τον σύντροφό της και εκείνος την ευχαρίστησε δημόσια που άλλαξε τη ζωή του, φέρνοντας στον κόσμο την κόρη τους, η οποία θα βαφτιστεί Αφροδίτη, παίρνοντας το όνομα της μητέρας του.

Βεγγαλικά φώτισαν τον ουρανό

Η ευτυχής γιαγιά ήταν μεταξύ των 46 καλεσμένων στο birthday party, όπως επίσης τ' αδέλφια του Παναγιώτη, η κουμπάρα του ζευγαριού, συγγενείς και φίλοι τους από τον καλλιτεχνικό και τον αθλητικό χώρο.

Εντύπωση σε όλους έκαναν τα βεγγαλικά που φώτισαν τον ουρανό όταν η Ζέτα έσβησε το κεράκι της, όπως επίσης τα μπισκότα και τα cupcakes με bebe διακόσμηση.

πηγή: Espresso

Το «χρυσό» πάρτυ του Ταχτσίδη στην πανέμορφη Ζέτα! (pics)