MENU

Πρόκειται για την 25χρονη Σοφία Αλατζά, γέννημα θρέμμα Καλαμαριώτισσα, η οποία έχει μάλιστα δεσμούς... αίματος με τον αθλητισμό!

Ως πρώην αθλήτρια, αγωνιζόταν για 7 χρόνια στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Απόλλωνα Καλαμαριάς ως κεντρική, ακολούθησε τη μεγάλη της αγάπη από διαφορετικό πόστο. Αυτό του αθλητικού δημοσιογράφου, ενώ έχει αποφοιτήσει και από Σχολή Διαιτησίας Ποδοσφαίρου, την Ε.Π.Σ Μακεδονίας.

Η Σοφία αυτό τον καιρό σπουδάζει Ισπανική Γλώσσα και Πολιτισμό, και μιλάει άπταιστα Αγγλικά και Γερμανικά.

Μπορείτε να την διαβάζετε στην εφημερίδα «Metrosport», αλλά και να την ακούτε καθημερινά 12.00-14.00 στον αθλητικό ραδιοφωνικό σταθμό «Metropolis 95.5» στην ενημερωτική εκπομπή «Στη σέντρα», μαζί με τους Γιώργο Μπούζο και Κυριάκο Θωμαΐδη.

Η νεαρή δημοσιογράφος από το 2014 ασχολείται ενεργά και με την πολιτική. Η πρώτη συμμετοχή της στα κοινά είχε εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Μολονότι δεν είχε καμία ανάλογη δραστηριότητα στο παρελθόν, κατόρθωσε στις περιφερειακές εκλογές του Μαίου 2014 να συγκεντρώσει 4.198 ψήφους και να πάρει την 4η θέση στο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του Γιάννη Ιωαννίδη για την Κεντρική Μακεδονία. Αυτή τη στιγμή είναι αναπληρωματική περιφερειακή σύμβουλος.

Μέσα στο 2015 της έγινε πρόταση και παρουσίασε με μεγάλη επιτυχία την εορταστική εκδήλωση για τη συμπλήρωση 100+1 χρόνια ζωής του Άρη.

Εκτός από το ποδόσφαιρο, η Σοφία λατρεύει τη Formula 1, ενώ τρέφει μεγάλη αδυναμία για τον λάτιν χορό και το τάνγκο, με τα οποία ασχολείται ενεργά. Τα καλοκαίρια μπορεί και να την πετύχετε να ψαρεύει, καθώς είναι ένα από τα αγαπημένα της χόμπι!

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο media gallery

Το SDNA βγάζει «Στη Σέντρα» τη μελαχρινή που εντυπωσίασε τον Μεϊμαράκη (pics)