MENU

Το site των μεγάλων αποκαλύψεων, που κοσμούσε με την παρουσία του το χώρο του διαδικτύου χάθηκε σήμερα απ’ τα ραντάρ και τις καρδιές μας. Ο ίδιος ο Γαβαθιώτης μετέφερε στο πολυπληθές κοινό του μέσω της σελίδας του στο facebook τη δυσάρεστη είδηση:«Είδηση που είμαι σίγουρος ότι θα σας στεναχωρήσει λίγο. Το site που έγραφα και διαβάζατε, το Olympiacos24 δεν υπάρχει πλέον. Δυστυχώς. Αισιοδοξώ πάντως ότι θα υπάρχει διάδοχη κατάσταση πολύ σύντομα. Κάνουμε λοιπόν υπομονή... εν αναμονή». Δεν χάσαμε site φίλοι μου, κόσμημα χάσαμε.

Μην αγχώνεστε όμως δεν είναι τόσο ανησυχητικά τα πράγματα. Δεν χρειάζεται να πάρετε τηλέφωνο στο «Αμπελαλέ» για να δηλώσετε εξαφάνιση. Έκανα ρεπορτάζ και έμαθα τι συνέβη. Κύκλοι του «alexa.com» αναφέρουν ότι το καλό site κατέβηκε προσωρινά λόγω τεχνικών προβλημάτων.

Ήταν εκατομμύρια τα κλικ στα άρθρα του Γαβαθιώτη και είχε αρχίσει να ρετάρει ο σέρβερ. Θα πάει για αναβάθμιση και σε καμιά εβδομάδα θα είναι και πάλι εδώ, ενωμένο δυνατό. Το ευχόμαστε ολόψυχα γιατί μας είχε καλομάθει με τα μπινελίκια, τα βρισίδια και τις απειλές που εκτόξευε και είμαστε ήδη στα πρόθυρα του συνδρόμου στέρησης! Χωρίς νερό μπορούμε, χωρίς το olympiacos24 όχι.

Σοκ! Έκλεισε το Olympiacos24