MENU

Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Άρη ανεβάζει την libido σου στα ουράνια κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε χαρά μεγάλη περιμένει το ταίρι σου! Μπορείς φυσικά να αναζητήσεις κάτι νέο στην περίπτωση που είσαι μόνος/η σου, με την ερωτική σου απόλαυση να είναι περίπου δεδομένη. Αν όμως αρχίσεις να τρέφεις προσδοκίες για μια διαρκή και κυρίως αξιόπιστη σχέση, το πιθανότερο είναι μελλοντικά να διαψευστείς.

Όλα τα βέλη του έρωτα είναι στραμμένα επάνω σου, αλλά σε πρώτη φάση ευνοούνται κυρίως τα φλερτ, χωρίς να υπάρχουν οι προϋποθέσεις για μια σταθερή συνέχεια. Αυτό, ωστόσο, δε σου απαγορεύει να κάνεις μια γερή «πρόβα», έτσι για να μη χάσεις την φόρμα σου! Τα πιο δύσκολα, βέβαια, θα έρθουν για σένα, αν είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού είναι εύκολο να υπάρξουν ζήλειες και ανταγωνισμοί, είτε υπάρχει ουσιαστικός λόγος είτε όχι.

Είτε είσαι ήδη σε σχέση είτε όχι, η «εισβολή» ενός προσώπου στη ζωή σου και μάλιστα με κάπως «φορτικό» τρόπο μπορεί να σε αναστατώσει, αλλά όποιο κι αν είναι το τελικό αποτέλεσμα, δες το σαν μια ευκαιρία να αποκτήσεις μια ξεκάθαρη εικόνα για τα «θέλω» σου. Από την άλλη πλευρά, αν έχεις μια αυξημένη ροπή προς την ερωτική περιπέτεια, να θυμάσαι ότι δεν είναι εξασφαλισμένες ούτε η διάρκεια, ούτε η σταθερότητα μιας σχέσης.

Καρκίνος

Ανεξάρτητα από την εξέλιξη που θα θελήσεις να δώσεις σε μια νέα γνωριμία, το βέβαιο είναι ότι θα κολακευτείς από τα όσα ωραία τη χαρακτηρίζουν, τόσο σε υλικό, όσο και σε συναισθηματικό επίπεδο. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, δεν είναι άσχημη ιδέα να κάνεις ένα ταξιδάκι με το ταίρι σου. Από την άλλη πλευρά, ενδέχεται να προκύψει μια ερωτική αντιζηλία στο εργασιακό σου περιβάλλον, στην οποία θα εμπλακείς, θέλοντας και μη!

Λεών

Το σύμπαν σε «τροφοδοτεί» διαρκώς με νέες γνωριμίες και βέβαια υπάρχει ο «κίνδυνος» να επαναπαυτείς, θεωρώντας ότι αυτό θα γίνεται κάθε μέρα! Αν, λοιπόν, ενδιαφέρεσαι για μια νέα αρχή στην προσωπική σου ζωή, τότε κινήσου άμεσα, παίρνοντας τις αποφάσεις σου. Μην περιμένεις, ωστόσο, να προκύψει μια σταθερή ή διαρκής σχέση, αφού, για την ώρα, εκείνο που προέχει είναι η διασκέδαση μέχρι τελικής πτώσεως!

Παρθένος

Η Αφροδίτη απέναντί σου και ο Άρης στον Τοξότη σε βάζουν στο «κόλπο» μιας ερωτικής διεκδίκησης, που φυσικά θα σου αρέσει, αν έχεις κι εσύ διάθεση για «παιχνίδια». Αν όμως θες να «κρατήσεις χαρακτήρα», ίσως τελικά ενοχληθείς από κάποιες πολύ «θερμές» εκδηλώσεις! Τα ίδια και χειρότερα ισχύουν στην περίπτωση που είσαι ήδη σε μια σχέση, αφού είτε εσύ είτε το ταίρι σου, έχετε μια ροπή προς την... αμαρτία.

Αν είσαι μόνος/η και ενδιαφέρεσαι για κάτι νέο, ίσως μπορείς να αξιοποιήσεις την προτίμηση που δείχνει για σένα ένα πρόσωπο, με το οποίο υπάρχει και κάποιου είδους επαγγελματική σχέση. Μπορεί, ωστόσο, να προκύψει κι ένας ανταγωνισμός στη δουλειά σου, με διακριτά ερωτικά κίνητρα. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, πρόσεξε, μήπως η εμπλοκή σου σε ζητήματα άλλων παρεξηγηθεί ως δικό σου… πονηρό ενδιαφέρον!

Το πάθος περισσεύει, αλλά αυτό δεν είναι πάντα για καλό… Κατ’ αρχάς, αν είσαι μόνος/η, φαίνεται να έχεις στη διάθεσή σου περισσότερες από μια επιλογές, ίσως, μάλιστα, την πιο «κρίσιμη» στιγμή να επανακάμψει δριμύτερο ένα πρόσωπο από το παρελθόν, που θα περιπλέξει κι άλλο την κατάσταση. Αν είσαι ήδη δεσμευμένος/η, το σίγουρο είναι πως θα υπάρξουν εκατέρωθεν διεκδικήσεις και αμφισβητήσεις.

Τοξότης

Αν είσαι διαθέσιμος/η, οι επιλογές σου εμπλουτίζονται και το πιθανότερο είναι πως, μετά το πέρας της ημέρας, θα είσαι απόλυτα ικανοποιημένος/η από την εξέλιξη των πραγμάτων. Μάλιστα, μια νέα γνωριμία μπορεί να λάβει και πιο «προχωρημένες» διαστάσεις, μέσα σε χρόνο dt! Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν ανταγωνισμοί και σκηνές ζήλειας, που σίγουρα δε συνάδουν με την ευτυχία σου.

Αιγόκερως

Ναι μεν υπάρχουν άτομα που ενδιαφέρονται για σένα, ωστόσο οι δικές σου προτεραιότητες είναι κατά πολύ διαφορετικές, με αποτέλεσμα να βάζεις σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά σου. Αν, μάλιστα, είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε ούτε λόγος να γίνεται για περιπέτειες! Στην περίπτωση πάντως, που είσαι μόνος/η, κάτι φαίνεται να «ψήνεται» στα παρασκήνια ή σε ένα ταξίδι που θα κάνεις και τελικά μάλλον θα σου αρέσει!

Αν είσαι μόνος/η, η Σελήνη στον 5ο ηλιακό σου «οίκο» σου προσφέρει κάποιες επιλογές «στο πιάτο», ίσως, μάλιστα, μεσολαβήσει κι ένα πρόσωπο του περιβάλλοντός σου, φέρνοντάς σε πιο κοντά στην… ευτυχία σου! Επιπλέον, θα ωφεληθείς από τη συμμετοχή σου σε μια κοινωνική εκδήλωση. Αν, πάλι, είσαι ήδη σε μια σχέση, φρόντισε, ώστε τα «παιχνίδια» που παίζεις να παραμείνουν εντός... πλαισίου!

Διανύεις μια περίοδο μεγάλης κινητικότητας στα προσωπικά σου και βέβαια, αν είσαι μόνος/η, οι ευκαιρίες για κάτι «καλό» δε θα σου λείψουν, ίσα-ίσα που δε θα προφταίνεις να αποκρούεις προτάσεις. Ωστόσο, αναμένονται και κάποιοι ανταγωνισμοί που αν είσαι ήδη σε μια σχέση, μπορεί να την ταλαιπωρήσουν, δημιουργώντας, μάλιστα, ένα κακό προηγούμενο, που θα μνημονεύεται και μελλοντικά!

Πηγή: Astrology.gr

Ερωτικές Προβλέψεις για όλα τα Ζώδια, 24/02