MENU

Κριός – Η Σελήνη

Προσπαθείτε να μπείτε μέσα στο πλαίσιο μίας αναγέννησης των καταστάσεων. Στην πραγματικότητα μιλάμε για μία μεταβατική φάση, κατά την οποία χρειάζεται να πάρετε αποφάσεις . Η Σελήνη φωτίζει τον δρόμο σας.

Ταύρος – Ο Πύργος

Νοιώθετε πως πολλά πράγματα που θεωρείτε δεδομένα στην ερωτική σας αυτή τη στιγμή αμφισβητούνται και έτσι είστε κοντά στο να νοιώσετε ιδιαίτερα άγχη και ανασφάλειες, που πρέπει να αντιμετωπίσετε, κατά την πτώση του Πύργου.

Δίδυμοι – Ο Μάγος

Βρίσκεστε σε μία φάση που χρειάζεται να αξιοποιήσετε τα ιδιαίτερα χαρίσματά σας, ως ο Μάγος, ώστε να καταφέρετε να επιτύχετε τους ερωτικούς σας στόχους. Αυτό μπορεί να αποτελέσει και πρόκληση.

Καρκίνος – Ο Αυτοκράτορας

Έχετε μείνει για αρκετό καιρό στο να θεωρείτε κάποια ζητήματα δεδομένα. Έχετε μία συγκεκριμένη εικόνα για την ερωτική σας ζωή και δεν θέλετε να την αλλάξετε, όπως ο Αυτοκράτωρ δεν αλλάζει τίποτα. Αυτό όμως δεν μπορεί να συνεχιστεί για πολύ.

Λέων – Η Ιέρεια

Καλείστε τώρα να ακούσετε την εσωτερική σας φωνή, η οποία θέλει να επικοινωνήσει βαθύτερα μαζί σας. Τι σας ψιθυρίζει η Ιέρεια; Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα βγείτε ευνοημένοι και πιο ισχυροί.

Παρθένος - Ερημίτης

Κοιτάτε πίσω και αυτό δεν είναι κακό. Και ο Ερημίτης αυτό κάνει άλλωστε. Θέλετε να μάθετε τι πραγματικά σημαίνει η αισθηματική ζωή του παρελθόντος σας και αυτή η έρευνα θα σας βγάλει σε συμπεράσματα για το ποιοι είστε.

Ζυγός – Ο Τροχός της Τύχης

Τα πάντα είναι πιθανά αυτή τη στιγμή ευκαιρίες ξεκίνησαν το τελευταίο διάστημα και έχετε ακόμα τον χρόνο να τις αξιοποιήσετε. Ο Τροχός γυρίζει και πρέπει να μην χάσετε το γύρισμά του.

Σκορπιός – Η Εγκράτεια

Η ισορροπία είναι ένας στόχος σημαντικός , τον οποίον πρέπει να επιτύχετε. Η κάρτα της Εγκράτειας σημαίνει πολλά περισσότερα από το να αποφεύγουμε το λάθος και να κάνουμε το σωστό.

Τοξότης – Ο Ιεροφάντης

Πρόκειται να μεταβείτε σε ένα πιο πνευματικό επίπεδο και με αυτόν τον γνώμονα θα αντιληφθείτε την ερωτική σας ζωή. Μπορεί να φαίνεται περίεργο, αλλά ο Ιεροφάντης θα παίξει ρόλο στον αισθηματικό σας τομέα.

Αιγόκερως – Το Αστέρι

Μία μεγάλη αλήθεια, είτε για τον εαυτό σας, είτε για το αγαπημένο σας πρόσωπο, πρόκειται να φωτίσει το Αστέρι. Είναι μία σημαντική στιγμή, βάσει της οποία θα πάρετε αργότερα αποφάσεις.

Υδροχόος – Το Άρμα

Αυτή τη στιγμή είσαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε επιτυχημένα όσους σας αντιμάχονται και σας προκαλούν προβλήματα με ύπουλο τρόπο. Ανεβείτε λοιπόν στο Άρμα σας.

Ιχθείς- Η Δύναμη

Κάτι μέσα σας θέλει να εξωτερικεύσει μία μεγάλη ένταση, ίσως και αγανάκτηση. Εσείς μέσα από εσωτερική διεργασία καταφέρνετε να ελέγξετε την παρόρμηση και τελικά να αυξήσετε την Δύναμήσας και να την αξιοποιήσετε πιο σοφά.

Πηγή: oroskopos

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 11-12-2017