MENU

Ενώ θέλουμε να διατηρήσουμε τις προσδοκίες μας ρεαλιστικές υπό την επίδραση του σημερινού Φεγγαριού, με τον Ποσειδώνα σε σταθμό σήμερα, πριν γυρίσει ορθός, ίσως έχουμε μια σκληρή μέρα όπου δεν θα μπορούμε να εστιάσουμε αρκετά ώστε να αντιμετωπίσουμε πραγματικά μια σχέση. Ο Ποσειδώνας γυρίζει κατευθείαν τώρα μετά από αρκετούς μήνες ανάδρομης κίνησης, και τοφεγγάρι τον βοηθάει με εξάγωνη σχέση, καθώς θα βρίσκεται όλη την ημέρα στον Αιγόκερω, να κάνει ρεαλιστική την στροφή αυτή, άρα βοηθάει κι εμάς να αντιμετωπίσουμε τον έρωτα χωρίς πολλές απογοητεύσεις.

Ταυτόχρονα η Σελήνη θα είναι σε σύνοδο με τον Πλούτωνα και τρίγωνο με τον Δία από τον Σκορπιό. Είναι μια εξαιρετική επιρροή για να παραδεχτούμε αλήθειες στους ανθρώπους που αγαπάμε, αλλά και στον ίδιο μας τον εαυτό. Ο Πλούτωνας δανείζει τον μανδύα του στην Σελήνη, την ντύνει στο μαύρο το βαθύ που ενώνει τον πόνο με τον έρωτα και ταυτόχρονα ο Δίας επεκτείνει όλο τον ερωτισμό, σε σημείο να μην μας νοιάζουν οι συνέπειες των ερωτικών μας παραδοχών.

Είναι η τέλεια ημέρα για να δεσμευτούμε βαθιά με έναν άνθρωπο, αλλά όχι για να δούμε το ερωτικό μας συμφέρον. Όπως κάθε φορά που το πάθος παίρνει τον πρώτο λόγο – και τέτοια μέρα ζούμε σήμερα – μας νοιάζει περισσότερο να καλύψουμε μια υπαρξιακή πείνα, παρά να λειτουργήσουμε με την λογική. Λογική; Τι δουλειά έχει η λογική στον έρωτα! Αδράξτε τα ηνία της κρυμμένης σας λίμπιντοκαι αφηνιάστε!

Πηγή: oroskopos

Ερωτική Σελήνη 22-11-2017