MENU

Η ημέρα μας οδηγεί σε πρωτοβουλίες. Η Σελήνη από την καρμική Παρθένο σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω πρόκειται να μας δώσει μεγάλη ψυχική δύναμη ώστε να φέρουμε εις πέρας ακόμα και τους πιο αποτελεσματικούς μας στόχους. Είναι μία στιγμή που ασκούμε μεγάληγοητεία και με θάρρος αντιμετωπίζουμε τα ζητήματα που προκύπτουν.

Ευαίσθητοι και συναισθηματικοί θα γίνουμε με την αντίθεση της Σελήνης με τον Ποσειδώνα. Προσοχή όμως, διότι θα είναι εύκολο να πέφτουμε σε παγίδες, εξαιτίας της υπερβολικής μας εμπιστοσύνης σε ορισμένους ανθρώπους.

Και βέβαια, η ολοκλήρωση του πολύ θετικού εξαγώνου ανάμεσα στον Κρόνο από τον Τοξότη και τον Ήλιο από τον Ζυγό φέρνει μονιμότητα στις σχέσεις, και ίσως και κάποια μονόπετρα να πωληθούν! Θα είστε από αυτούς που θα συμμετέχουν στην γαμήλια ατμόσφαιρα;

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι είστε ερωτικοί και ευδιάθετοι. Οι Κριοί έχετεεμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας. Οι Ζυγοί καταπολεμάτε ορισμένους φόβους. Οι Καρκίνοι γίνεστε πιο άμεσοι. Οι Αιγόκεροι έχετε νέες ευκαιρίες.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς προσέξτε κάπως την κρίση σας. Οι Δίδυμοι είστε επιβλητικοί. Οι τοξότες αξιοποιείτε τα ιδιαίτερα και ξεχωριστά στοιχεία σας. Οι Παρθένοι είστε πιο ανοιχτοί και βέβαιοι. Οι Ιχθείς αποφύγετε τις υπερβολές.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε δυναμικοί και ευθείς. Οι Υδροχόοι δεν φοβάστε να κινηθείτε. Οι Λέοντες θα χρειαστεί να αναλάβετε πρωτοβουλίες. Οι Ταύροι να έχετε εμπιστοσύνη στις κινήσεις σας. Οι Σκορπιοί ασκείτε μεγάλη γοητεία.

Πηγή: oroskopos

Ερωτοσκόπιο 16-10-2017