MENU

Αρκετή προσοχή σήμερα στη σχέση μας με το αγαπημένο μας πρόσωπο. Η Σελήνη από τον Ζυγό θα έπρεπε να ευνοεί τον έρωτα, αλλά σχηματίζει τετράγωνο με τον Πλούτωνα και θα μας είναι εύκολο να έχουμε υπερβολικές αντιδράσεις σε μικρά πράγματα. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν σκηνές ζηλοτυπίας, ας είμαστε προσεκτικοί.

Παρ’ όλα αυτά, το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού πρόκειται να μας προσφέρει ευχάριστες εκπλήξεις. Είναι πιθανόν να υπάρξουν νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες και ρομαντικές καταστάσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε μία διάθεση πιο διασκεδαστική. Οι Κριοί είστε έτοιμοι για περισσότερα. Οι Ζυγοί ίσως αιφνιδιαστείτε ευχάριστα. Οι Καρκίνοι αποφύγετε ζηλότυπες σκηνές. Οι Αιγόκεροι είστε σταθεροί.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς κάνετε προσεκτικές κινήσεις. Οι Δίδυμοι δράτε κάπως παρασκηνιακά. Οι Τοξότες είστε πιο σίγουροι. Οι Παρθένοι αντιδράτε άμεσα. Οι Ιχθείς προσέξτε απρόσμενες συμπεριφορές.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί μελετάτε ξανά ορισμένα δεδομένα. Οι Υδροχόοι έχετε μεγάλη προσοχή στις καταστάσεις. Οι Λέοντες είστε προσγειωμένοι. Οι ταύροι έρχεστε σε πλαίσια της λογικής. Οι Σκορπιοί εκπέμπετε γοητεία .

Πηγή: oroskopos

Ερωτοσκόπιο 21-9-2017: Σκηνές Ζηλοτυπίας