MENU

Βέβαια αυτό το τετράγωνο είναι ένα φαινόμενο επαναλαμβανόμενο, που επισυμβαίνει κάθε φορά που η Σελήνη φτάνει σε φάση τετάρτου, οπότε έχουμε μάθει να συμπλέουμε μαζί του σχεδόν από την γέννησή μας – ίσως και πριν από αυτήν.

Θα υπάρχει μία απόσταση μεταξύ των στόχων μας και της μεθόδου που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε και των συναισθημάτων μας. Σε συνδυασμό με το τετράγωνο Ηλίου-Κρόνου, είναι σημαντικό να επιλέξουμε να κάνουμε ορισμένες ιατρικές εξετάσεις και να επιδεικνύουμε μεγαλύτερη προσοχή απέναντι σε ατυχήματα. Ταυτόχρονα, ορισμένοι μας στόχοι θα μοιάζουν πολύ πιο μακρινοί, απ’ ό,τι θα είναι το επόμενο διάστημα.

Η Σελήνη σε τρίγωνο με τον Δία θα βελτιώσει όμως τις συνθήκες με την ημέρα. Αν επιλέξουμε να συντονιστούμε με αυτή την όψη, μέσα από την προσήλωσή μας στις ανάγκες του πιο στενού κύκλου μας και την υποστήριξη αγαπημένων ατόμων, θα βγούμε ευνοημένοι.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι προσπαθήστε να μην είστε τόσο ευέξαπτοι. Οι Κριοί προσέξτε τη εξωτερίκευση των συναισθημάτων σας. Οι Ζυγοί θα αντιμετωπίζετε οξύμωρες συμπεριφορές. Οι Καρκίνοι έχετε εσωτερικές συγκρούσεις . Οι Αιγόκεροι επιλέξτε να κάνετε ιατρικές εξετάσεις.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς κάνετε την επικοινωνία σας την γέφυρα για μεγάλες αλλαγές. Οι Δίδυμοι είστε διπλωματικοί. Οι Τοξότες υπερασπίζεστε όσους σας έχουν ανάγκη. Οι Παρθένοι ενεργείτε προς όφελος του περιβάλλοντός σας. Οι Ιχθείς επιλέγετε πιο απλές ενέργειες.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί είστε επικοινωνιακοί και έτοιμοι. Οι Υδροχόοι καταφέρνετε να πετύχετε ορισμένους βασικούς σας στόχους. Οι Λέοντες προσέξτε τα αδύναμα σημεία σας. Οι Ταύροι είστε διαλλακτικοί. Οι Σκορπιοί είσαστε ισχυροποιημένοι.

Πηγή: oroskopos

Αστρολογικό Δελτίο 13-9-2017