MENU

Ταυτόχρονα ο Ερμής και ο Ήλιος είναι σε σύνοδο στην αναιρετική μοίρα των Διδύμων, λίγο πριν εισέλθουν στον Καρκίνο, αλλά είναι και σε εξάγωνο με τον Ουρανό. Η Αφροδίτη από την άλλη μεριά μας κάνει ένα μεγάλο δώρο, το εξάγωνο με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στους Ιχθείς, όψη που ευνοεί το όνειρο, αλλά και πιο πρακτικά μιλώντας, τις επανασυνδέσεις, μοτίβο που μας αφορά όλους αυτή τη στιγμή με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Τι να περιμένετε από την απίθανη πλανητική ενέργεια σήμερα στον έρωτα; Είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και σε νέα φλερτ, με μια παλέτα μοναδικών προοπτικών. Υπάρχει μια τεχνική κλίση και μπορεί να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τους υπολογιστές, την τεχνολογία και την επιστήμη . Άρα ευνοούνται οι έρωτες μέσω διαδικτύου.

Η διαίσθησή σας είναι πολύ δυνατή και σα οδηγεί ως επί το πλείστον προς τη σωστή κατεύθυνση . Έχετε έναν φιλικό, ανεκτικό και χωρίς προδοσία τρόπο. Αποφεύγετε να κάνετε άδικες κρίσεις, υποκριτικές ή στερεότυπες. Είστε πολύ ειλικρινείς και σας απωθούν τρόποι σκέψης που είναι προκατειλημμένοι και στενοί. Κάτω από την επίδραση του Ερμή και του Ουρανού παίρνει φωτιά το φλερτ - είστε, πνευματώδεις και γρήγοροι στο να κατανοήσετε και να κατανοήσετε νέα θέματα.

Η σκέψη σας σήμερα είναι πολύ γρήγορη και μπορεί να σας διασκεδάζει όταν παρατηρείτε άλλους που δεν καταλήγουν στα ίδια συμπεράσματα όπως εσείς – σας ιντριγκάρουν άτομα που σας αντιτίθενται. Ακόμα, χρειάζεστε πολύ χώρο και ελευθερία. Βρίσκεστε στο καλύτερο πνευματικό σας και πιο ερωτικό mood σήμερα όταν θα έχετε την ευκαιρία να βρείτε την δική σας έμπνευση και όταν οι άλλοι γύρω σας δείχνουν να πηγαίνουν με το μυαλό περισσότερο παρά με την καρδιά .

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι δεν ενδιαφέρεστε για άτομα που έχουν υπερβολική ενέργεια και θέλουν να πάνε έξω από το κουτί. Θέλετε κάποιον αξιόπιστο και πιστό. Για τους Κριούς η αφοσίωση είναι σημαντική και αυτό μπορεί να σας καταστήσει κτητικούς. Οι Ζυγοί θέλετε το χρόνο σας με θέματα καρδιάς και χρειάζεστε κάποιον που μπορεί να είναι υπομονετικός μαζί σας. οι Καρκίνοι έτσι κι αλλιώς δεν είστε οπαδός της αλλαγής στις σχέσεις σας και αν τα πράγματα παραμένουν όπως είναι, αλλά μπορείτε να γίνετε πολύ άνετα. Οι Αιγόκεροι είστε πολύ αισθησιακοί στην αγάπη και πρέπει να συνδεθείτε με τον σύντροφό σας σωματικά, ώστε να μπορείτε να διεγείρετε τις αισθήσεις.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς εάν αισθάνεστε ότι είστε δεμένοι, αισθάνεστε παγιδευμένοι σήμερα. Οι Δίδυμοι θέλετε να κρατήσετε τα πράγματα ελαφριά και αποφεύγετε να πάρετε πολύ σοβαρά την αγάπη. Ια τους Τοξότες σήμερα είναι όλα σχετικά με τη διασκέδαση – δεν υπάρχει χρόνος για σοβαρότητα. Οι Παρθένοι είστε ευμετάβλητοι, αυτό που θέλετε σε μια σχέση μπορεί να αλλάξει με τον άνεμο, έτσι χρειάζεστε κάποιον που είναι προσαρμόσιμος και μπορεί να πάει με τη ροή. Οι Ιχθείς επίσης θέλετε - αγαπάτε την αγάπη και περιμένετε κάποιον που θα σας κρατήσει σε επαφή με τον αισθησιασμό.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί τείνετε σήμερα να είστε πιο συναισθηματικοί στις σχέσεις σας, αν και μπορεί να μην είστε πολύ έτοιμοι για κάτι σοβαρό. Οι Υδροχόοι μπορεί να μην έχετε διάθεση και να αποφύγετε το σύντροφό σας. Οι Λέοντες πρέπει να εργαστείτε για να μην είστε παθητικοί-επιθετικοί με τον σύντροφό σας, Οι Ταύροι θέλετε έναν σύντροφο που είναι πιστός σε εσάς και τη σχέση και ποιος μπορεί να σας παρηγορήσει και να σας δείξει πολλή γλυκιά αγάπη. Οι Σκορπιοί είστε σήμερα φοβισμένοι ότι θα σας αφήσουν, έτσι χρειάζεστε από τον σύντροφό σας να σας καθησυχάσει ότι αυτό δεν θα συμβεί.

Πηγή: oroskopos

Ερωτοσκόπιο 20-6-2017