MENU

Είναι και Παρασκευή, ημέρα που την κανοναρχεί η Αφροδίτη, ετοιμαστείτε για σπουδαίες συγκινήσεις. Το φλερτ θα είναι μια παράξενη υπόθεση με κεραυνοβόλα αποτελέσματα.

Οι εραστές του ουρανού

Με την Αφροδίτη στον Κριό να ετοιμάζει το εξάγωνο με τον αιώνιο εραστή της, τον Άρη από τους Διδύμους, θα έχουμε εξαιρετικές επιρροές . Αυθόρμητο πνεύμα, ανοιχτό σε νέες εμπειρίες και πειραματισμούς, και κοινωνικό, μας δίνει ανεξάρτητες τάσεις και ενδιαφέροντες έρωτες . Παρόλο που θα τείνετε να φτάσετε κατευθείαν στο «καυτό» σημείο σε ρομαντικό επίπεδο, αξίζετε επίσης έναν σύντροφο που μπορείτε να μιλήσετε για τα πάντα – και φροντίστε να εξασφαλίσετε μια τέτοια σχέση.

Στην αγάπη, θα είναι ζεστός αλλά αντικειμενικός ο αέρας που θα φυσάει. Όλοι θα είναι κατά κάποιον τρόπο διασκεδαστικοί, συναρπαστικοί και εμπνευσμένοι. Πρέπει να προσέξετε την ανησυχία και την τάση να μεταβείτε γρήγορα σε μη ρεαλιστικά σενάρια. Μερικές φορές, θα νιώσουμε μέσα στην ημέρα ότι μας παρασέρνει το συναίσθημα . Άλλες φορές, θα έχουμε εκρήξεις και αυθορμητισμού. Ο ενθουσιασμός θα είναι αδιαμφισβήτητος και σίγουρα πολύ γοητευτικός. Ωστόσο, μπορεί επίσης να φέρει ένα χάος από την αγάπη σας, ειδικά σε ώριμες σχέσεις! Είστε ιδιαίτερα ικανοί να ανακαλύψετε τον εαυτό σας και τις επιθυμίες σας έτσι ώστε να ανακάμψετε μάλλον γρήγορα από τις σχέσεις που τελειώνουν και έτσι να μπορείτε να ρίξετε τον εαυτό σας σε ένα νέο φλερτ; Τολμήστε! Υπάρχει κάτι στον αέρα που υπόσχεται ερωτική διασκέδαση.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι ποικιλία και αυθορμητισμός είναι αυτό που χρειάζεστε περισσότερο. Οι Κριοί έχετε μια παιχνιδιάρικη προσέγγιση στο ρομαντισμό και το σeξ. Οι Ζυγοί είστε γοητευτικοί και οι σύντροφοί σας είναι πιθανό να εκτιμήσουν τη ζωντάνια και τη γοητεία σας. Οι καρκίνοι σήμερα θα αφήσετε τους λάτρεις της ασφάλειας να αισθάνονται ανασφαλείς. Οι Αιγόκεροι προσέξτε, παρόλο που η γοητεία σας είναι σημαντική, οι ευαίσθητοι σύντροφοι θα μπορούσαν να προσβληθούν από τις αντιδράσεις σας.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς μπορείτε εύκολα να ρίξετε τον εαυτό σας στο πάθος της στιγμής. Οι Δίδυμοι είστε αυθόρμητοι και ρομαντικοί όσο και σeξουαλικοί, εκτιμάτε την αμεσότητα σε έναν σύντροφο. Οι Τοξότες πρέπει να κρατήσετε τις φλόγες του έρωτα αλλιώς θα πετάξετε γρήγορα έξω από μια σχέση. Οι Παρθένοι είστε ρομαντικά και σeξουαλικά περιπετειώδεις, ενεργοί και άμεσοι. Οι Ιχθείς έχετε μια πολύ αθώα προσέγγιση για την αγάπη που μοιάζει να υποδεικνύει μια πιο παθητική ή υποτιμημένη προσέγγιση στη ζωή.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί έχετε σήμερα μια σeξουαλικότητά που είναι σε μεγάλο βαθμό απλή. Οι Υδροχόοι με την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ουρανό μπορεί να είστε πολύ ειλικρινείς όταν το σeξουαλικό σας ενδιαφέρον προκαλείται. Οι Λέοντες είστε ζεστοί, παιχνιδιάρικοι και ενθουσιώδεις στο ερωτικό πεδίο. Οι Ταύροι εκτιμάτε τη συγκίνηση μιας ερωτικής εμπειρίας. Οι Σκορπιοί αν ερωτευτείτε, συμμετέχετε πλήρως με την καρδιά, το μυαλό και την ψυχή σας αυτήν την περίοδο. Έχετε μεγάλη όρεξη, τόσο για την αγάπη όσο και για το σeξ.

Πηγή: oroskopos

Ερωτοσκόπιο 26-5-2017