MENU

Κριός – Ο Κρεμασμένος

Πολύ δυνατή κάρτα και θα λέγαμε και πολύ θετική. Ο έρωτας για σένα αυτή τη στιγμή δεν έχει πολλά πρέπει και περιορισμούς. Ακόμα κι αν όλοι γύρω σου επιμένουν ότι «δεν είναι κατάλληλο» το άτομο που αγαπάς, εσύ περνάς όλες τις διαχωριστικές για το χατίρι του έρωτα.

Ταύρος – Ο Τροχός της Τύχης

Έντονα φορτισμένη κάρτα που μας αποκαλύπτει ότι έχεις βρεθεί σε μια καμπή στην σχέση σου, ενώ κάτι νέο και με πολύ μεγάλες προοπτικές ανοίγεται μπροστά σου. έρχονται αλλαγές, είτε μέσα στην σχέση είτε σε κάποιο φλερτ. Αγκάλιασέ τες αυτές τις αλλαγές χωρίς αντίσταση.

Δίδυμοι – Ο Κόσμος (Ανάποδα)

Οι πολλοί σου πόθοι και οι ανάγκες δεν βγαίνουν στην επιφάνεια. Περισσότερο οραματίζεσαι τον έρωτα παρά τον ζεις. Ίσως να έχεις τόσο αυξημένες προσδοκίες που τελικά ο ίδιος σου ο εαυτός να σαμποτάρει την αρμονία στις σχέσεις σου. κατέβασε λίγο τον πήχη, δεν περνάει κανείς από τα τόσο υψηλά σου κριτήρια.

Καρκίνος – Η Εγκράτεια (Ανάποδα)

Είσαι σε μεγάλη συναισθηματική αναταραχή. Κάνεις κινήσεις σπασμωδικές στο ερωτικό πεδίο που τελικά σου αφήνουν μια πικρή γεύση. Πρέπει να συγκεντρωθείς με ωριμότητα, να δεις τι θέλεις και πώς θα καταφέρεις να έχεις αρμονία στις σχέσεις σου.

Λέων – Ο Πύργος

Δύσκολη κάρτα που σηματοδοτεί ότι έρχεται απότομη μεταβολή στις σχέσεις σου. Να προετοιμαστείς για κάτι ξαφνικό που θα σου ανατρέψει όλα σου τα σχέδια . Αν με τον σύντροφό σου έχεις και οικονομικές σχέσεις διασφαλίστε ότι είστε σε σίγουρο μονοπάτι . Μακριά από απότομες αποφάσεις .

Παρθένος – Ο Διάβολος (Ανάποδα)

Αφού μέσα στην καρδιά σου κρύβεις ένα ηφαίστειο επιθυμιών για ηδονή, γιατί δεν το παραδέχεσαι, να το πεις και στο ταίρι σου και να περάσετε καλά; Ο Διάβολος είναι όλες σου οι επιθυμίες. Παραδέξου τες, δεν μπορείς να τους ξεφύγεις, θα σε πνίξουν.

Ζυγός – Η Δικαιοσύνη (Ανάποδα)

Αισθάνεσαι θυμό, πικρία και έντονη ανάγκη εκδίκησης, κάτι που δεν είναι του χαρακτήρα σου κανονικά. Σου λείπει η αίσθηση ότι παίρνεις τουλάχιστον κάτι πίσω από τα πολλά που δίνεις μέσα στις σχέσεις σου. Προσπάθησε να βάλεις τα πράγματα σε μια σειρά.

Σκορπιός – Το Άρμα

Γίνεσαι το κυρίαρχο σκέλος στις σχέσεις σου και αναλαμβάνεις πρωτοβουλίες. Νιώθεις μεγάλη σιγουριά και δύναμη, κρατάς το τιμόνι γερά και ξέρεις προς τα πού θέλεις να στρέψεις την ερωτική σου ζωή . Πρόσεξε μόνον τον υπερβολικό εγωισμό.

Τοξότης – Ο Ήλιος (Ανάποδα)

Κάτι δεν πάει καλά στο ερωτικό πεδίο. Αν είσαι σε σχέση δείχνεις μια κατάσταση αναμονής και επιφυλακτικότητας, περιμένεις να δεις τις προθέσεις του ανθρώπου που αγαπάς. Αν φλερτάρεις περιμένεις από το άλλο άτομο να κάνει μια πρώτη κίνηση. Γενικά έχεις κλειστή διάθεση.

Αιγόκερως – Η Αυτοκράτειρα

Επιτέλους καλά νέα στον ερωτικό τομέα. Η Αυτοκράτειρα έρχεται σαν μια συμπαντική βοήθεια που θέλει να σε προσανατολίσει σε άφθονη ηδονή, χαρά, αλλά και τύχη που μπορεί να στέψει την σχέση σου με απόλυτη επιτυχία και χαρά.

Υδροχόος – Ο Τρελός

Μια δυνατή συγκίνηση σε περιμένει σήμερα, ένα φλερτ που θα σε ξεσηκώσει. Αλλά θα πρέπει να προσέξεις, ο Τρελός είναι μια κάρτα που μας δείχνει ότι υπάρχει αφέλεια και ανεμελιά, η οποία μπορεί να σε ρίξουν στην παγίδα των λάθος εκτιμήσεων.

Ιχθείς – Η Σελήνη (Ανάποδα)

Εχθές η Σελήνη ήταν σε κανονική θέση, σήμερα αντίστροφη. Πάντως είναι εκεί. Τι είναι αυτό που σε τρώει; Μια βαθιά ανασφάλεια σε κάνει να μην αφήνεσαι και κυρίως να μην αφήνεις αυτούς που αγαπάς να δείξουν πραγματικά αισθήματα. Νιώθεις ότι πρέπει να τους χειραγωγήσεις με τύψεις . Δεν είναι σωστό αυτό.

Πηγή: oroskopos

Ερωτική Αστρολογική Ταρώ 28-4-2017