MENU

Με την Σελήνη λίγο πριν το μέγα θέμα της ανανέωσής της – το φαινόμενο της Νέας Σελήνης – να βρίσκεται στον Κριό και να συναντάει με σύνοδο τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία, τον ανάδρομο Δία σε αντίθεση, τον ανάδρομο Πλούτωνα σε τετράγωνο και τον ανάδρομο Κρόνο σε τρίγωνο η ερωτική διάθεση έχει έντονα στοιχεία νοσταλγίας. Οι σχέσεις παίρνουν μια δεύτερη ευκαιρία, μας επιτρέπεται να συγχωρήσουμε λάθη του συντρόφου μας, αλλά να πούμε κι εμείς μια συγγνώμη που θα πιάσει τόπο.

Ο μέγας Χείρων

Η Αφροδίτη συναντάει με σύνοδο τον Χείρωνα, κάτι που σημαίνει ότι θα βιώσουμε μια βαθιά θεραπεία στον έρωτα. Αλλά αυτή η σύνοδος έχει και μια βαθιά μεταφυσική υφή. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο Χείρων είναι ο κάτοχος των μυστικών της ανθρώπινης τύχης σε κοντινό χρονικό ορίζοντα, είναι όμως και δάσκαλος μεταφυσικών πεδίων και έχει απέραντη σχέση με τις νοητικές εξωλεκτικές ικανότητες . Δηλαδή την διαίσθηση και την τηλεπάθεια . Η Αφροδίτη, που έχει να κάνει με το πεδίο του έρωτα, θα κάνει τους ανθρώπους ιδιαίτερα ευαίσθητους σε όλους τους τομείς που έχουν να κάνουν με τις κρυφές σκέψεις και με το βάθος των συναισθημάτων. Θα μπορέσουν οι άνθρωποι να μιλήσουν όχι μόνον με τα λόγια, αλλά και τις ματιές, τα αγγίγματα, το χαμόγελο . Και ταυτόχρονα θα είναι καλοί δέκτες μηνυμάτων που τους δίνει το σύμπαν, μέσω του Χείρωνα, από παράξενες, απόλυτα υπαρκτές όμως, διαστάσεις.

Οι Κριοί, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Αιγόκεροι έχετε την Σελήνη να σας ευνοεί. Οι Κριοί θέλετε μια νέα σχέση, ακόμα κι αν ήδη κάτι παίζει, θέλετε ανανέωση. Οι Ζυγοί έλκεστε από ζώδια της Φωτιάς και θέλετε να ζήσετε ακραίες φαντασιώσεις. Οι Καρκίνοι επιδιώκετε να αλλάξετε εντελώς συνήθειες στον έρωτα, να γίνετε πιο τολμηροί, μπράβο σας. Οι Αιγόκεροι έχετε κάποια θέματα συναισθηματικής ανασφάλειας.

Οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Παρθένοι και οι Ιχθείς είστε σε μια πολύ καλή περίοδο της ζωής σας. Οι Δίδυμοι έχετε έναν εξαιρετικό Άρη να σας κάνει δώρο ακραία γοητεία, χρησιμοποιήστε την. Οι Τοξότες έχετε κάποιες αναβολές πρακτικού τύπου, αλλά είστε σίγουροι για την αγάπη σας. Οι Παρθένοι είστε κατάκοποι, αλλά ο έρωτας με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο θα σας ανανεώσει. Οι Ιχθείς τελειώνετε με το παρελθόν και με τον Ποσειδώνα ορθό ζείτε νέες περιπέτειες.

Οι Υδροχόοι, οι Λέοντες, οι Ταύροι και οι Σκορπιοί γεύεστε νέες εμπειρίες . Οι Υδροχόοι έχετε πολλαπλές βοήθειες και αν κινηθείτε έξυπνα θα έχετε μεγάλη επιτυχία σε ένα νέο φλερτ. Οι Λέοντες με την Σελήνη στο πλευρό σας μπορείτε να κάνετε την επόμενη κίνηση σε μια πολύ καυτή σχέση. Οι Ταύροι κινείστε σε συναισθηματικούς δρόμους και με σπουδαίες προοπτικές για μονιμοποίηση. Οι Σκορπιοί είστε hotter than hot και ασκείτε κανονική ερωτική μαγεία!

Πηγή: oroskopos

Ερωτοσκόπιο 25-4-2017