MENU

Για το 2017 σας ετοιμάσαμε ένα πλήρες ημερολόγιο ευοίωνων στιγμών για να προχωρήσετε σε αυτό το τόσο σημαντικό βήμα που θα ολοκληρώσει την σχέση σας. για να συντονιστείτε με την Αφροδίτη και την εύνοιά της, εντοπίστε στον γενέθλιο χάρτη σας σε ποιο ζώδιο έχετε εσείς την Αφροδίτη σας. Και ακολουθείστε το ημερολόγιο Αφροδίτης για να εξασφαλίσετε εύνοια στον γάμο σας.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς (3 Ιανουάριος - 3 Φεβρουάριος, 2017) και (2 Απρ-28 Απρ 2017)

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς προσφέρει: Αυτή η ωκεάνια Αφροδίτη αγαπά τη θάλασσα, οπότε αν δεν μπορείτε να παντρευτείτε κοντά σε μια παραλία, τουλάχιστον αφήστε για την Αφροδίτη στους Ιχθείς μερικά κοχύλια ή λίγη άμμο για να τιμήσετε το πνεύμα της.

Η Αφροδίτη στους Ιχθείς και οι Ευλογίες της: η απαλή Αφροδίτη στους Ιχθείς θα ευλογήσει το γάμο σας με ρομαντισμό, αισθησιακό πνεύμα και δημιουργικότητα.

Η Αφροδίτη στον Κριό (3 Φεβρουάριος-2 Απρίλιος, 2017) και (6η, Απριλίου 28 Ιουνίου, 2017)

Η Αφροδίτη στον Κριό Προσφέρει: Δύναμη και έντονη ερωτική ενέργεια σε όλο το διάστημα του γάμου. Σκεφτείτε κάτι κόκκινο όπως ένα μπουκέτο από πανέμορφες τουλίπες ή ένα μπολ με κεράσια για να τιμήσετε αυτή τη θεά της ερωτικής φωτιάς.

Η Αφροδίτη στον Κριό και οι Ευλογίες της: Μια Αφροδίτη στον Κριό στο θέμα του γάμου φέρνει ένα δυναμικό πεδίο και πάθος, διασκέδαση και τιμιότητα.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο (6 Ιούν με 4 Ιούλ 2017)

Η Αφροδίτη στον Ταύρο Προσφέρει: Οικογενειακή ευτυχία, σταθερότητα, καλή οικονομική κατάσταση. Η σοκολάτα είναι ο τρόπος να τιμήσετε την Αφροδίτη στον Ταύρο, ξεχάστε τα παραδοσιακά κουφέτα. Δώστε ένα κομμάτι σε κάθε καλεσμένο στον γάμο σας ένα γλύκισμα με σοκολάτα.

Η Αφροδίτη στον Ταύρο και οι Ευλογίες της: Η Αφροδίτη στον Ταύρο θα ευλογήσει τον γάμο σας με αισθησιασμό, άνεση και αίσθηση ασφάλειας και βιωσιμότητας.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους (31 Ιουλίου 4 Ιουλίου 2017)

Η Αφροδίτη στους Διδύμους Προσφέρει: Αυτή η αέρινη Αφροδίτη φέρνει αισιόδοξο γάμο με πολλά ερωτικά παιχνίδια. Θα την τιμήσετε με λουλούδια που προσελκύουν πεταλούδες και άλλα φτερωτά πλάσματα.

Η Αφροδίτη στους Διδύμους και οι Ευλογίες της: Η Αφροδίτη στους Διδύμους δίνει γάμο που είναι ευλογημένος με εξυπνάδα, ευφυΐα και πολλές ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Να περιμένετε πολλά από νέες συνδέσεις και φιλίες που θα μοιραστείτε με το ταίρι σας.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο (31 Ιουλ έως 26 Αύγ, 2017)

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο Προσφέρει: Αυτή η σεληνιακού τύπου Αφροδίτη δίνει παραδοσιακού τύπου γάμο. Αγαπά να τιμηθεί με σύμβολα της Σελήνης και αγαπά επίσης το ασημί χρώμα. Τοποθετήστε ένα ασημένιο άγαλμα Σελήνη ή κάτι παρόμοιο σε περίοπτη θέση στο γάμο σας.

Η Αφροδίτη στον Καρκίνο και οι Ευλογίες της: Η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα ευλογήσει το γάμο σας με μια καλή οικογένεια, έντονα και αισθησιακά vibes, μια αίσθηση σύνδεσης με την ιστορία σας και ένα ζεστό, συνδεδεμένο συναίσθημα .

Η Αφροδίτη στον Λέοντα (19, Αυγ, 26 Σεπτεμβρίου, 2017)

Η Αφροδίτη στο Λέοντα Προσφέρει: Μια ηγεμονική και καλά διαρθρωμένη οικογένεια είναι το δώρο αυτής της ηλιακής Αφροδίτης που αγαπά τον ήλιο και το χρυσό χρώμα. Δώστε λαμπερό χαρακτήρα στην ημέρα του γάμου σας.

Η Αφροδίτη στο Λέοντα και οι Ευλογίες της: Η Αφροδίτη στο Λέοντα θα ευλογήσει το γάμο σας με ένα αίσθημα παιδισμού και νεότητας-όπως και με την διαρκή αναζήτηση της διασκέδασης και του παιχνιδιού.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο (Σεπτέμβριος 19 - Οκτώβριος 14, 2017)

Η Αφροδίτη στην Παρθένο Προσφέρει: Ένας γάμο με σιγουριά και καρμική σύνδεση με την αίσθηση του σκοπού που έχει η ένωσή σας με το ταίρι σας. Η Αφροδίτη στην Παρθένο εκτιμά τον σεβασμό για τη Γη, έτσι θα την τιμήσετε αν έχετε οποιοδήποτε γήινο σύμβολο και κυρίως σιτάρι.

Η Αφροδίτη στην Παρθένο και οι Ευλογίες της: Η Αφροδίτη στην Παρθένο θα παραχωρήσει στο γάμο σας τις ευλογίες της απλότητας, της αφοσίωση και της τελειότητας.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό (7 Οκτωβρίου, 14 Νοεμβρίου, 2017)

Η Αφροδίτη στο Ζυγό Προσφέρει: Απέραντη ομορφιά και ευχαρίστηση είναι το δώρο της Αφροδίτης στον γάμο σας, οπότε βεβαιωθείτε ότι για να την τιμήσετε έχετε άφθονα φρέσκα λουλούδια, υπέροχη θέα και γλυκιά μυρωδιά από κάποιο πολύ αέρινο άρωμα.

Η Αφροδίτη στο Ζυγό και οι Ευλογίες της: Η Αφροδίτη στο Ζυγό θα ευλογήσει το γάμο σας με γαλήνη, αρμονία, ισορροπία και, φυσικά, ομορφιά.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό (1η Νοεμβρίου 7 Δεκεμβρίου, 2017)

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό Προσφέρει: Ως θεά του κάτω κόσμου, η Αφροδίτη στο Σκορπιό προσφέρει μεγάλη ένταση και πάθος . Για να την τιμήστε πρέπει να ξέρετε ότι εκτιμά τα ρόδια, αλλά και το ρουμπινί χρώμα που πρέπει να κυριαρχεί στον γάμο σας.

Η Αφροδίτη στο Σκορπιό και οι Ευλογίες της: Η Αφροδίτη στο Σκορπιό θα ευλογήσει το γάμο σας με το βάθος, την ένταση, το πάθος και τη δύναμη .

Η Αφροδίτη στον Τοξότη (25 Δεκ 1 Δεκεμβρίου 2017)

Η Αφροδίτη στον Τοξότη Προσφέρει: Η Αφροδίτη στον Τοξότη δίνει έναν γάμο που δεν θα σας κουράσει ποτέ, με συνεχείς εναλλαγές. Τιμάται από την αδάμαστη και ελεύθερη φύση, διαλέξτε στο τέλος του γάμου σας να ελευθερώσετε ένα πουλί στο φυσικό περιβάλλον .

Η Αφροδίτη στον Τοξότη και οι Ευλογίες της : Αυτή η πρόσχαρη θεά θα παραχωρήσει τις ευλογίες του γέλιου, της ποικιλομορφίας και της σοφίας στο γάμο σας.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω (25 Δεκεμβρίου 2017-17 Ιαν. του 2018)

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω Προσφέρει: Ασφάλεια και ευημερία στον γάμο. Για να την τιμήσετε τοποθετήστε στον χώρο της τελετής έναν όμορφο κρύσταλλο ή διαλέξτε λεπτομέρειες που έχουν μέσα τους γκρίζο χρώμα.

Η Αφροδίτη στον Αιγόκερω οι Ευλογίες της: Απολαύστε την αίσθηση της ασφάλειας, της σταθερότητας και την αμοιβαία δέσμευση που αυτή η θεά θα δώσει στο γάμο σας.

Πηγή: oroskopos

Γάμοι το 2017 με οδηγό την Αφροδίτη