MENU

Η αισθηματική μας ζωή γίνεται το επίκεντρο και προσπαθούμε να βρούμε την τρυφερότητα και τον ρομαντισμό στην σχέση μας με τον σύντροφό μας ή να προσεγγίσουμε το άτομο που μας ελκύει και να του εξομολογηθούμε τα αισθήματά μας. Βέβαια δεν αποκλείονται οι επανασυνδέσεις αφού έχουμε μια καθαρή εικόνα για το παρελθόν .

Βλέποντας μακριά

Η σύνοδος αυτή γίνεται με τους δύο πλανήτες να βρίσκονται στην εικοστή μοίρα στους Ιχθείς, που σημαίνει στην Μοίρα της Έκρηξης, δηλαδή στην δυνατότητά μας να έχουμε έντονη πνευματικότητα, ζωηρό μυαλό και επινοητικό, μπορούμε να κάνουμε εκπληκτικές διανοητικές συλλήψεις και να καταλήγουμε σε σημαντικά συμπεράσματα. Ακόμη έχουμε αυξημένη διαίσθηση και διορατικότητα. Έτσι λοιπόν ξεπερνάμε τα προβλήματά μας με άμεσο και εύστροφο τρόπο. οι αποφάσεις μας είναι πολύ σημαντικές και σχετίζονται με την πορεία μας τόσο στην επαγγελματική μας, όσο και στην αισθηματική μας ζωή.

Αντιληπτικότητα και ευαισθησία

Η συνολική μας αντίληψη για τα πράγματα μπορεί να διαμορφωθεί διαφορετικά, αφού απόψεις που είχαμε τώρα τις αντιμετωπίζουμε μέσα από ένα άλλο πρίσμα. Προσεγγίζουμε τα πράγματα με μεγαλύτερη ακρίβεια και μπορούμε να δούμε τις εξελίξεις. Έτσι αναδεικνύουμε τις ικανότητές μας και τα ταλέντα μας σε υψηλό επίπεδο. Έχουμε λοιπόν την δυνατότητα να προωθήσουμε την καριέρα μας. Ακόμη στον ερωτικό τομέα οι σχέσεις μας γίνονται περισσότερο παθιασμένες και αισθησιακές. Βέβαια από την σύνοδο αυτή ευνοούνται πολύ οι καλλιτέχνες αφού θα έχουν πλούσια έμπνευση.

Επιρροές στα Ζώδια

Από την σύνοδο της Αφροδίτης με τον Χείρωνα ευνοούνται περισσότερο οι Δίδυμοι, οι Καρκίνοι οι Παρθένοι, οι Τοξότες, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς, ιδιαίτερα του δευτέρου δεκαήμερου, αλλά και όσοι έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στα ζώδια αυτά. Είναι ευκαιρία να οργανώσετε τα σχέδιά σας και να τα προωθήσετε. Ακόμη οι σχέσεις σας με τους γύρω σας ομαλοποιούνται, αλλά και με τον σύντροφό σας ζείτε έντονες ερωτικές στιγμές. Οι Δίδυμοι προσπαθήστε να είστε αντικειμενικοί και μην γίνεστε πιεστικοί. Οι Καρκίνοι θα έρθετε πιο κοντά με τον σύντροφό σας. Οι Παρθένοι μπορείτε να προχωρήσετε τα σχέδιά σας. Οι Τοξότες θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι με τις ανάγκες του συντρόφου σας. Οι Σκορπιοί μάλλον θα βρεθείτε με άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν. Οι Ιχθείς θα μπορείτε να ισορροπήσετε τις σχέσεις σας.

Σύνοδος Αφροδίτης – Χείρωνα: αρμονία και ομορφιά