MENU

Τσέκαρε τα σημάδια που θα σου μαρτυρήσουν αν ο άντρας που σε γοήτευσε έχει “σοβαρές” προθέσεις ή φοβία δέσμευσης -ανήκει δηλαδή σε εκείνη την κατηγορία που... δεν θες! Όχι, δεν θες!

Αν έχεις παρατηρήσει τουλάχιστον τρία από τα παρακάτω, καλύτερα να την κάνεις...

1. Η πρώην μου είναι τρελή!

Αν η τρελή πρώην είναι μία... καλώς. Αν όμως όλες του οι πρώην είναι τρελές, ψυχωτικές, άρρωστες, προβληματικές, αν όταν αναφέρεται σε εκείνες χρησιμοποιεί τέτοιου τύπου κοσμητικά επίθετα, μάλλον είναι ώρα να ανησυχήσεις.

Διότι υπάρχουν πιθανότητες στο δρόμο του να βρέθηκε κάποια “ψυχοπαθής”. Δεν μπορεί όμως όλες; Και στο κάτω-κάτω, ποιος είναι ο συνδετικός κρίκος, το κοινό στοιχείο σε αυτές τις ιστορίες; Εκείνος! Και το πιο πιθανό, εκείνος να είναι ο ηθικός αυτουργός των καταστροφικών σχέσεων που προηγήθηκαν, γιατί πολύ απλά, δεν ήξερε, δεν μπορούσε, δεν ήθελε να συμπεριφερθεί σωστά ώστε να λειτουργήσει μια σχέση.

2. Σκοτσέζικο ντουζάκι;

Τη μια σου τηλεφωνεί δύο με τρεις φορές τη μέρα, την άλλη εξαφανίζεται για μέρες. Τη μία σου στέλνει μηνύματα γεμάτα υπονούμενα, την άλλη δεν απαντάει στα τηλέφωνα και σε κανένα μήνυμα. Τη μία είναι διαχυτικός, την άλλη δεν έχει χρόνο, είναι κουρασμένος, δεν μπορεί. Τη μία σε ρωτάει “που είσαι, τι κάνεις, με ποιον” και την άλλη απαντάει μονολεκτικά και βαριεστημένα στις ερωτήσεις σου. Μία κρύο... μία ζέστη. Με λίγα λόγια, το νου σου, γιατί υπάρχει μεγάλη περίπτωση το χρονικό διάστημα που εξαφανίζεται από εσένα, να εμφανίζεται σε κάποια άλλη. Ή να έχει φοβία δέσμευσης. Και στην μία περίπτωση και στην άλλη... Δεν θες!

3. Facebook υποψίες!

Στο προφίλ του γράφει single, in a relationship ή απλά δεν γράφει τίποτα. Υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν ότι είστε μαζί... ζευγάρι; Μήπως το αποσιωπεί; Μήπως δεν υπάρχει τίποτα στο προφίλ του που να υπονοεί ότι είναι δεσμευμένος; Μήπως πολύ προσεκτικά... πλασάρει τον εαυτό του ως ελεύθερο κι ωραίο; Μήπως -ακόμα χειρότερα- κάποια στοιχεία που εσύ πρόσθεσες στο προφίλ του “αγοριού” σου εξαφανίστηκαν;

4.Στα κρυφά, στα μυστικά, στο σκοτεινά;

Αλήθεια, όταν βγαίνετε που πηγαίνετε; Σε πολυσύχναστα μέρη ή σε κάτι απομακρυσμένα, ήσυχα τοπία; Στα στέκια του πηγαίνετε μαζί; Μήπως πολύ συχνά μένετε μέσα, στο σπίτι του ή στο σπίτι σου; Μήπως αποφεύγει να κυκλοφορεί έξω μαζί σου; Μήπως δεν θέλει να σας δούνε μαζί; Μήπως φοβάται μήπως τον δούνε κάποιες άλλες να συνοδεύεται; Μήπως θέλει να “δηλώνει” μόνος;

5. Κοιμόσαστε μαζί;

Κοιμάται στο σπίτι σου; Εσύ κοιμάσαι στο δικό του; Με ποια συχνότητα; Αν ένα βράδυ δεν έχεις όρεξη να κάνετε σεξ, το δέχεται ή φρικάρει στην ιδέα του να κοιμηθείτε απλά μαζί -όπως όλα τα ζευγάρια- χωρίς να έχει προηγηθεί σεξ;

6. Αγκαλίτσες και φιλάκια...

Σε αγκαλιάζει, σε φιλάει; Υπάρχουν ίχνη τρυφερότητας στη συμπεριφορά του ή η σχέση σας βασίζεται στο σεξ; Σε σκέφτεται; Σε υπολογίζει; Σε χαϊδεύει στοργικά; Υπάρχουν στοιχεία μεταξύ σας που υποστηρίζουν μια συναισθηματική εμπλοκή; Για σκέψου... Γιατί διαφορετικά υπάρχει περίπτωση το αγόρι που έχεις να φοβάται όντως τις σχέσεις, να τις αποφεύγει, να μην τις θέλει, να μην είναι σε φάση!

7. Τα φιλαράκια τα καλά!

Αν οι φίλοι του είναι φιλικοί μεν, λίγο απόμακροι δε... τότε λάβε υπόψην σου ότι υπάρχει περίπτωση να συμπεριφέρονται έτσι γιατί μπορεί να ξέρουν ή να υποψιάζονται ότι δεν θα βρίσκεσαι εκεί για πολύ. Οπότε γιατί να αφιερώσουν χρόνο για να σε γνωρίσουν καλύτερα;

8. Το κινητό του

Τι σχέση έχει με το κινητό του όταν είστε μαζί; Αν έχεις παρατηρήσει ότι το βάζει στο αθόρυβο ή ότι αλλάζει δωμάτιο για να μιλήσει ή το κλείνει πριν πέσετε για ύπνο -τώρα που κοιμάσαι εσύ εκεί, γιατί χθες τον πήρες αργά και τον ξύπνησες... τότε τα πράγματα είναι ύποπτα. Και κάτι δεν πάει καλά μαζί του.

Πηγή: tlife.gr

Τα 8 σημάδια που μαρτυρούν ότι δεν σε θέλει... και τόσο!